View Single Post
Old 06-02-2014, 19:31
Értem én, de .. Értem én, de .. is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 57%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Most nagyjából leírtad a segélyt, annyi különbséggel, hogy annak a használatával mégcsak a területedből sem kell feláldoznod.
Külön kiemeltem az elején, hogy a segélyt nem tartom egyáltalán tartaléknak a nagy "áttétele" miatt. Tegyük fel jön a sereg, kell 5k íjjat vennem, 150 milla. Segélyből előveszem, vissza már 1 yardot kell tennem. Miből? Akkor ha beütnek, lehet nem vesztek ennyit

A másik, ez a fajta épületben tartott tartalék nem lenne alkalmas az időbeni csúsztatás miatt arra, hogy gyorsan elővegyek belőle 150 millát, hogy fogjam a sereget.
De a káromat később tudnám fedezni a jól megérdemelt "ellopott/megtermelt/stb." tartalékomból, aminek a megtartására áldozok valamiből, ami természetesen nem kötelező, a nagy játékosokat ez amúgy sem érintené.

Nem lehet felvetni egy kérdést a játékosoknak erről? A nagy része azt sem tudja, hogy a piacon lehetne tartalékot tartani meg hogy a játék lényege úgymond a tartalék, anélkül 0 vagy. De ha lenne ilyen épülete, talán aktívabban tudna játszani a szövijével vagy egyedül.
Reply With Quote