View Single Post
Old 06-02-2014, 18:35
Értem én, de .. Értem én, de .. is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 57%

Quote:
Originally Posted by none View Post
Építs bankot és nyugodtan tarthatsz bent pár mrd kpt.. ha többet akarsz, akkor bizony erőltesd meg magad és pakold a piacra, ha nem akarod, akkor fogadd el hogy kopik.. vagy ott a kati, ht pakolja helyetted.. ha szabizni akarsz bizony ki kell árulni.. valamit valamiért..
Nem érzem szükségesnek, hogy a lusta játékosokat még tovább támogassuk (azokkal szemben, akik hajlandóak játszani)..
(Hogy te is értsd, előző hszem első sora arra vonatkozott, hogy lassan helyetted üt az ori, ha így haladunk.. én ezt nem támogatom)
Bank nem megoldás - fosztható a pénz.

Ne haragudj, de ez nem kényelmi megoldás lenne. Erre áldoznom kell valamiből, ha szükségem van rá. Neked ezek szerint nincs. Oké. Másnak sem lehet?
Mindenki egyforma szabad idővel rendelkezik? Minden játékosnak egyformák a lehetőségei? NEM.

Akkor miért zavarna, ha én mondjuk felesként tartanék 5% ilyen épületet? Örülj neki, neked előnyöd lenne velem szemben, mert te teszel azért, hogy ne kelljen neked ilyen épület. Nekem viszont nincs humorom hozzá, egy darabig még ki fogom tenni, de ha elkopik lassan, akkor minek lopjak? Minek fosztogassak? Minek termeljek? Amortizációra? Akkor minek játsszak?

Ha mondjuk egy ilyen épületben lehetne 100 milla, 200 hekin lehetne a szövinknek 5% ilyen épülettel 4 yard. Az sok? Vagy zavarna téged?

Ráadásul korlátozott a pénz elrakása/pénzhez jutás ebből a fajta tartalékból. Szóval nincs az, hogy jönnek fosztani és oda elrakod (ha van üres helyed persze) aztán előveszed.

Last edited by Értem én, de ..; 06-02-2014 at 19:33.. Reason: Elírás
Reply With Quote