Quote:
Originally Posted by Értem én, de ..
Ha megtámadnak mondjuk földre, persze megy szembe a sereg, tartalék tárolótól függetlenül. Ha fosztani jön, eldugom a pénzt.
Ez a "valamit kelljen már csinálni" az nekem maga a játék legyen, amikor be tudok lépni.
Én rendeltetésszerűen szeretném a piacot használni, nem akarok ott tartalékokat tartani, kufár szem-el sem.
200 hekin jó volt játszani, épp a tekik "nem kopása" miatt. De szeretnék előre jutni, megtapasztalni a nagy hektárszámot is.
Az újrázás mindent visszad, de a segélyt azt nem, ugye? Akkor akár a tartaléktárolóba lévő pénzt se adná vissza egyáltalán, vagy csak mondjuk 4yard erejéig újrázáskor.
|
Építs bankot és nyugodtan tarthatsz bent pár mrd kpt.. ha többet akarsz, akkor bizony erőltesd meg magad és pakold a piacra, ha nem akarod, akkor fogadd el hogy kopik.. vagy ott a kati, ht pakolja helyetted.. ha szabizni akarsz bizony ki kell árulni.. valamit valamiért..
Nem érzem szükségesnek, hogy a lusta játékosokat még tovább támogassuk (azokkal szemben, akik hajlandóak játszani)..
(Hogy te is értsd, előző hszem első sora arra vonatkozott, hogy lassan helyetted üt az ori, ha így haladunk.. én ezt nem támogatom

)