View Single Post
Old 06-02-2014, 15:47
Értem én, de .. Értem én, de .. is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 57%

Én a friss felvetést nem látom okos dolognak.

Engem az idegesít egyre jobban, hogy sokszor kimegy a fejemből, elalszok, stb. kirakni azt a pár milla tekit, amim van és nagyon gyorsan kopik. Vagy tartsam egységben a vagyonom? És ha közbejön valami és szabiznom kell? (igaz eddig még nem jött közbe semmi). Vagy nyers.-ben? Már 1-2 yardot buktam miatta, hogy lekéstem 1-2 körrel...

Volt egy felvetés, ami szerint valami új épületben lehessen eltárolni pénzt, ami nem lopható és fosztható. Minél többet tartalékolok, annál gyengébb vagyok vari/toli/kati ügyileg (de csak látszólag). Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a harc sokba kerül, mindegy, hogy 200 hekin vagy 2000 hekin. Miért nincs lehetőség egy kis pénzt elrakni úgy, hogy ne férjenek hozzá? (segélyt nem tartom tartaléknak, ugyanis az 1:6,66os áttétele miatt 100 millát elővenni többe kerül, mintha hagyom, hogy beütnek )

Mi lenne, ha lenne egy ilyen épület, ami eltárol mondjuk "a" millát. Ez hozzáférhetetlen lopással fosztással. Mondjuk 1 nap ebből a keretből "b"-szer tudsz felvenni pénzt (amennyit akarsz), "c" kör késleltetéssel. Be a tárolóba a pénz az oriból szintén "c" kör késleltetéssel kerüljön. Felépíteni annyi, mint egy épületet, lebontani egységesen "d" kör.
Ha foglalnak tőled és ilyen épületet is visznek vagy pusztítanak, a pénz az oridba vándorol azonnal belőle onnantól lopható fosztható.

Persze aki akar, rakja ki a tekijét ugyanúgy, mint eddig, engem nem érdekel. Lehet, hogy akkor is tartanék valamennyit a piacon, ha sikerül sokat lopnom tekiből mondjuk, de akkor ha bekopik, megvolt a lehetőségem, hogy több tároló épületem legyen de én döntöttem úgy, hogy nem tartok többet más épületek kárára.

Higyjétek el, sokakat zavar ez a dolog, már akinek van valamije a piacon. Akinek meg nincs, nem is tud róla, hogy ilyet is lehet, egy ilyen épületbe viszont lehet nekiállna spájzolni és tudna mihez nyúlni, ha épp belékötnek. Sok orit láttam, aki 1-2 ütés után már egységeket rakott ki, hogy tudjon építkezni. Ez így tényleg jó?

Ahogy a nyers-ben/tekiben/katiban tartott tartalék értéke is folyamatosan változik a piaci árak függvényében, úgy az eltárolt arany értéke is, hiszen az ártól függően mindig más nyers/teki/kati mennyiséget lehet belőle venni.

Mivel a játék nem csak akkor "megy", ha be vagyok lépve, ezért egy ilyen fajta épület szerintem okos dolog lenne. Persze biztos vannak, akiknek tengernyi idejük van és ezt nem tartják problémának, nekik ugye nincs szükségük ilyen épületre, de szerintem vagyunk jónéhányan, akik úgy ahogy értjük ezt a játékot és szükségünk lenne egy ilyenre mert nem tudunk a játéknak élni de tartalék pénz nélkül viszont nem játszható.

Épp ezért akiknek ez nem probléma, ne is írjanak, hiszen őket ez a változtatás nem is érintené

Last edited by Értem én, de ..; 06-02-2014 at 17:18.. Reason: Kiegészítés: Pénz elrakása szintén késleltetve
Reply With Quote