Quote:
Originally Posted by golkonda
Ígyvan...
Viszont épp amiért mindent lereagálnak vagyonnal, ezért nem tűnik hatékonynak tolvajnak lenni manapság és egyre többen csak földre játszanak.
Tehát egyszerűsítve:
Akarjuk hogy azonnal pótolni lehessen mindent piacról? (ahogy eddig)
Vagy csak egy jól megfontolt és kitalált késleltetés után. (ez akár 1 kör is lehet)
Tisztában vagyok hogy sokminden megváltozna és hogy új problémák lépnének fel amelyek miatt újra kellene gondolni rengeteg mindent a játékosoknak is. A kérdés az hogy a játékosközönség kihívásnak élne meg egy ilyen változtatást amely megújítja a játékot, vagy problémának amely csak idegesíti őket.
És ismét tényleg szeretném hangsúlyozni hogy nem én fogom feltalálni a spanyolviaszt, de azt tudom hogy egy ilyen jellegű változtatás engem visszacsábítana ebbe a játékba.
Persze lehet userek százainak meg borulna a bili, ezért is vagyok kíváncsi minél több ember véleményére, és bátran gondoljátok tovább a dolgot, ha van fejlesztő jellegű ötlet, kiegészítés vagy más javaslat szívesen olvasgatom én is!
|
Téged lehet visszahozna, sokakat meg elvinne.. jóval több embert

Az ötleted nem teszi játszhatóbba a játékot, épp ellenkezőleg.. eleve az az érzésem, hogy "féltékeny" vagy, mert nem neked van a nagy vagyon, hanem másnak.. az az igazság, hogy egy: a vagyon magában nem ér semmit, kettő: te is összehozhatsz annyi vagyont, mint bárki, akár annyit is, mint ami a legnagyobb klánoknak van (plusz ahhoz, hogy valaki legnagyobbak közé kerüljön igenis tegyen valamit..) csak ugye egyszerűbb az, ha mást fogunk meg, mintha neked kell megerőltetni magad..

Arról nem beszélve, hogy különösebb extra elképzelhetetlen vagyon nélkül felveheted a harcot a kisebb klánokkal..(első meg ne akarj lenni úgy, hogy semmi extrát nem kell nyújtanod, bár .. )