Quote:
Originally Posted by NewJackCity
nekem az a problémám vele hogy ez olyan probléma amit egy másikal egyutt kéne kezelni
mert igy nagyon nem lesz korrekt
ha már hozzányulunk a szovi ki be lépéshez akkor az elfokozáshoz is hozzá kéne nyulni
mert az nagyon szarul hangzik számomra hogy egy nagyklánbol kilépnek kisklánozni
ezentul lazán be is verik azt a klánt ami nem tart bent megfelelo mennyiségu egységet
majd mikor rendezte a sorait a klánutést szenvedo fél
és egyéniben probálna torleszteni a kissebb klán, akkor a nagyobbik tagjai gusztustalan gyáva modon majd elfokozgatnak szokás szerint hogy 0 hekit vigyen az ellen
és ő tud utni de torleszteni nem lehet neki
én ezen a két dolgon csak egyszerre változtatnék
nem zárkozom el a klán ki be lépés modositásátol
igazábol jo is lenne
de azért ne az legyen már hogy a sok fokozómatyi ut klánnal azt utána képtelenség visszavenni a foldet tole
|
Ez nem ennyire fekete és fehér. Pont le is írtad, hogy miért. Ha "nem tart bent megfelelő mennyiségű egységet", akkor rossz volt a stratégiája. A védő fél dolga mindig könnyebb, mint a támadóé. Abban egyetértünk, hogy az elfokozás olyankor, amikor közel azonos értékről indul a támadás, akkor nem szép dolog, és számomra is elítélendő. De akkor, amikor 60-80-100k pontról érkezik az ellen (a klánunk által tapasztalt példa) akkor mit csinálsz? Elbontod az országod egyharmadát, hogy szembe tudj menni szétbontott országgal, baromi drágán, vagy elfokozol valszeg olcsóbban. Szóval az egyéni ráállást is korlátozni kéne egyben, akkor viszont jön az a probléma, hogy nincs célpontot a ritka pontlista miatt. Akinek sikerült kilőnie magát 100k-val a többiek felé, az már gyakorlatilag egyéniben beüthetetlen egy jó ideig, és életképtelen országgal termelhet, ami megint a kicsiknek kellemetlen. Ez a fokozás ellehetetlenítése nagyon sok dolgot bolygatna meg, és nagyon körülményesen számba kell venni minden lehetséges oldalt, különben "győztem" gombot csinálunk.