View Single Post
Old 04-02-2014, 04:22
Ghosti's Avatar
Ghosti Ghosti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ezzel azért nem értek egyet, mert a kiélezettebb országokat teljesen tönkreteszi, akiknek például folyamatosan mástól kell beszerezniük az élelmet az országukhoz. Ráadásul ez inkább az alsóbb szinteken jelentene problémát, mert A-ban még csak-csak ott a szövetségi raktár.
Kielezett ori sem megy teljesen uresen szabira foleg nem ha csak aludni akar nehany orat. Nem tudom elkepzelni, hogy valaki teljesen uresen tenne el magat par orara, hacsaknem az orszagjat arulja ki, hogy ujrazzon. Az also szinten ott a karavan is. Meg ugye piac is van, 1 oraig szerintem kibirja mindenki meg ennivalo nelkul is. De itt az Arol volt szo.

Quote:
Nekik már a szabira elmenetel is problémás, mert vissza kell töltődnie a készültségnek 100%-ra, de egye fene, megoldották. Jönnének vissza szabiról, és visszajöttek ugyan, őket máris szedhetik szét, de ők maguktól is darabokra hullanak, mert nem tudják a szükséges támadásokat elindítani.
En az elmult hetek alatt nem lattam semmi macerat a szabadsagra menessel. Sot, meg tobben bedobjak a szabit mint azelott ami azt jelenti meg kevesebb akcio van vagy lehetoseg ra.
Jol van most volt idom vegig gondolni, keresztbe nem tudna menni ennyi. Minden mas megoldhato, de jo ne az entolem feltett otlet legyen a megoldas.

Quote:
Az eredeti felvetés ráadásul a napi szintű szabadságról szólt (12 óránál előbbi visszajövetel). Úgyhogy képzeljük ezt a szitut el minden nap.
De epp ezt irta Merengo, hogy sajnos most ezt sokan kihasznaljak mas cellal mint csak aludni szeretnek vagy egesz delutan ertekezleten vagyok es nem tudok gep ele kerulni, vagy csaladi program van. Merengo a menekulest hozta fel, es hogy mar igy is keves a celpont az Aba. Igaz eddig is elmenekulhetett valaki szabira, de ez most megkonnyebbe valt, mert az ellenfel lassa, hogy ala kerultel es beszabizik rogton nehogy ra tudjal menni, amde nem 72 oraig kell szabin maradni 5 ora mulva mar johet vissza. Nincs benne riziko ha van tartalek a piacon nem veszik el mert nem kell 72 orat varni mire vissza lephet. Meg vissza sem kell hogy lepjen mert szovivel megnezeti, hogy meg mindig ott vagyok vagy sem, igaz ha en egy hetig alatta allok akkor nem tud jatszani, vagy muszaly belepjen az oriba par percre piac miatt es lehet kiszurom. De mi az egy het amikor az Aba mar evekbe szamoljuk a leheto szabadsagot.

Quote:
Nem hiszem, hogy ilyen korlátozásra szükség lenne. Sőt, ennek inkább a romboló hatásait látom, mint bármi építőt.
Lehet nem ertesz egyet, de jelenleg mi akadalyoz meg engem abban, hogy vissza jovok par perccel korvaltas elott, gyorsan beveszem ami kell a piacrol, kiinditom a sereget, megjon a seregem es mehetek vissza szabira es ezt megteszem minden nap. Ez most pont a forditottja mint amit Merengo irt, nem menekulok, hanem arra hasznalom a szabit, hogy beugrok, utok es amint itthon a sereg mehetek vissza szabira. Igaz elobb utobb lemaradok mert sokkal lassabban fejlodok azokkal szemben akik allandoan jatekba vannak, de ez az en bajom mivel en valasztottam ezt a fajta jatekot. A szovijeimre is ra vagyok allandoan utalva mert nem termelem meg a fennt tartasom nekik kell tapolni engem es megadni az utesekre a koltsegemet.
Szoval mi ezt lattuk, es nemcsak lattuk mert ki is probaltuk igy tapasztaltuk is hogy semmi akadalya nincsen se annak, hogy valaki szabival elmenekuljon elolem minden veszteseg nekul, sem pedig annak, hogy en csak utni vagyok nehany orat naponta a tobbit meg szabizom hogyha nem kapnak el abban a par oraban amikor vagyok akkor meg veletlen se lehet akciot inditani ellenem. Ha te ezt igy jonak latod akkor nincs mit megvitatni.

http://csak-egy-maradhat.com/
Reply With Quote