Quote:
Originally Posted by Bumburnyák
Ezt a hozzászólást én megrágtam volna, mielőtt beírom.
A kérdés értelmes. Sokszor előfordul, hogy valakit nem tudok gömbözni. Aztán a következő percben ő se engem. Ez min. 10szer előfordult a közelmúltban. Akkor ezt mivel magyarázod?
Ugyanis ha itt nincs a +20%, akkor azonos faj, varázsló, teki, morál és készültség mellett nem szabadna csak, hogy sikerüljön. De ha én egyet próbáltam, a készültségem esett 1%-ot, visszafele már csak emiatt is sikerülnie kellene.
És megkérlek, ne írogass ilyen hülyeséget, hogy a hsz-eim számát akarom növelni, azért nyitok új témát.
|
lehet te megrágtad volna, ebből is látszik a tapasztalatlanságod (Ami nem bűn). hogyan lenne már ugyan annyi a támadó és a védő értéke a varázslóidnak?? :O szerinted a pontkülönbség kinek a javát szolgálja? ... kicsit gondolkozni is kell és rögtön rájössz a megoldásra. a védőpontod mindig több lesz a pontkülönbség miatt. amikor te próbálsz varázsolni az ellenfeled segíti amikor ő akkor meg téged.. magyarázzam még egy kicsit vagy már világos??
csak egy tipp, ameddig nem vagy tisztában az alapoknak, nyugodtan hihetsz a súgónak nem fog átverni. később ezekre meg úgy is rá fogsz jönni ha belemerülsz a témába.