View Single Post
Old 01-26-2014, 23:19
Bumburnyák
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Szerintem első körben arra kellene rájönni, hogy miért is csökken a játékoslétszám, azaz az újak miért nem jönnek, vagy ha jönnek, akkor miért nem maradnak.

Ha a sok színes-szagos-pörgős játék miatt a hódító kiment a divatból, mint mondjuk a jojó, akkor persze nem tehetünk sokat, csak sajnálkozhatunk...

De hogy nem a tartalékok miatt megy el innen bárki, az tuti. Aki már átlátja annyira a játékot, hogy kell tartalék, az nem fog elmenni, mert már tetszik neki a játék. Az egy teljesen más dolog, ha valaki megunja, feladja, stb..

Szerintem a cél nem feltétlen a régieknek való kedveskedés kellene legyen, vagy a szabisok visszacsábítása bármilyen módon, hanem az aktív játékosállomány valamilyen módon való növelése, ha ez lehetséges.
Én csak ezt ismerem, annak idején egy haverom mutatta meg. Más játékot nem ismerek. Nem is szoktam mással játszani. (interneten)
Kiment volna a divatból? Ezt nem tudom. Tény, hogy nincs grafikai felület, de nem is nagyon lehet neki csinálni, szerintem. Ez a játék jellegéből fakad. De szerintem nem is kell neki. Arra ott vannak a konzolok. Bár egy kis frissítés ráférne, mert így tényleg olyan, mint egy excel-táblázat.
Az aktív játékos állomány növelésével egyetértek.
Reply With Quote