Quote:
Originally Posted by Remedy
Szerintem első körben arra kellene rájönni, hogy miért is csökken a játékoslétszám, azaz az újak miért nem jönnek, vagy ha jönnek, akkor miért nem maradnak.
Ha a sok színes-szagos-pörgős játék miatt a hódító kiment a divatból, mint mondjuk a jojó, akkor persze nem tehetünk sokat, csak sajnálkozhatunk...
De hogy nem a tartalékok miatt megy el innen bárki, az tuti. Aki már átlátja annyira a játékot, hogy kell tartalék, az nem fog elmenni, mert már tetszik neki a játék. Az egy teljesen más dolog, ha valaki megunja, feladja, stb..
Szerintem a cél nem feltétlen a régieknek való kedveskedés kellene legyen, vagy a szabisok visszacsábítása bármilyen módon, hanem az aktív játékosállomány valamilyen módon való növelése, ha ez lehetséges.
|
Én csak ezt ismerem, annak idején egy haverom mutatta meg. Más játékot nem ismerek. Nem is szoktam mással játszani. (interneten)
Kiment volna a divatból? Ezt nem tudom. Tény, hogy nincs grafikai felület, de nem is nagyon lehet neki csinálni, szerintem. Ez a játék jellegéből fakad. De szerintem nem is kell neki. Arra ott vannak a konzolok. Bár egy kis frissítés ráférne, mert így tényleg olyan, mint egy excel-táblázat.
Az aktív játékos állomány növelésével egyetértek.