Quote:
Originally Posted by none
Jelen pillanatban szükségtelennek látom a piac bármi nemű módosítását.. van ennél sokkal nagyobb prioritású probléma is, amit meg kéne oldani, nem pedig olyan dolgot piszkálni, ami esetleges játékosvesztéshez vezethet a már így is jelentősen megcsappant játékosállományban..
|
Pedig szükség lenne változásra. Vagy az normális, hogy mindenki seregek millióit tartja a piacon, tekiket szintén? És az a játék, hogy x időközönként visszarakom őket? Vagy a helytartó?
Engem pl. zavar, hogy azért kell épp felkelnem, mert a tekik éjjel jönnek haza és ne kopjanak be. Ez nem stratégia. Csak felesleges szivatás.
Vagy kapjon a helytartó teki-kirakása funkciót is és nem szóltam.
Ez olyan, mint hogy nem írja ki a játék, hogy mikor kopnak a tekijeim. Ez egy információ. Ne kelljen már számolgatni, tök feleslegesen. Ez olyan, mintha nem látnám, mennyi gabonát termelek és fogyasztok, hanem számoljam ki. Ki lehet, de minek töltsük az időt felesleges dolgokkal?
200 hekin még normális játék van. Mindenki tart minden egységet, nem a piacon. Csak azt tartom szükségesnek, hogy a tartalék ne a piacon legyen, hanem otthon, épületben. Így valamit-valamiért.
A piacos a levett mennyiséget (pl. 5%) pedig hiány esetén berakja, valamilyen összegért, így kevesebbszer lenne hiány is.
Az ember öszötönösen támadja az újat, ha a régi neki jó. (pl. átlátja a dolgokat, vagy több valamije van mint a másiknak). A gazdagot ha megkérded, mit szólna hozzá, ha holnaptól nem lenne több szegény, hát nem szavazná meg. Ez biztos.
Engem nem zavarna, ha nem felesleges dolgokkal kellene foglalkoznom. Hanem a játékkal.