View Single Post
  #171  
Old 01-12-2014, 11:34
Surranohalal's Avatar
Surranohalal Surranohalal is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Up The Irons!
Posts: 222
Activity: 0%
Longevity: 63%
Default

Annyi hozzászólásom lenne a témához, hogy NEM kifejezetten termelőre épült orival NEM topban napi 500 millát termelek eladási áron jelenleg is.. (nem A-ban)

Szóval a max pénz túl kicsi, a kockázat túl nagy hogy pénzt bent tartsál...

Akkor tessék megemelni a max pénzt (évek óta esedékes) illetve a max segélyt..

Ha bármilyen módon hozzányúlunk a piachoz, 95%-ra mondom annak esélyét, hogy csökkenni fog a játékosállomány. Ugyanis én ha berabolnak legyalulom az ellenfelet. De egy kezdő vagy kevésbé végletes játékos mit csinál ha benyúlják a tartalékát? (pl az elmúlt héten 3 szövit küldtünk szabira G-ben mert fosztottunk) szabi vagy vége.

Szóval olyan ötletek kellenek amik érdekesbbé teszik a játékot ÉS csökkentik az elvándorlást esetleg új embereket vonzanak.

MÁS

Egy másik amúgy valósznűleg minimum 5 éve agonizálva elhagyva futó magyar hasonló játékban ez úgy van megoldva hogy korlátozva van a napi piaci pénzkereted piaci alapon, ezt épülettel lehet növelni. És 10% a morzsolódás. Viszont nem lehet valakit beverni 30x mert két sereg után már nő a védőereje is, szóval nagyon sok minden összefügg mindennel, ha egyikhez hozzányúlunk borul 10 másik amin reformálni érdemes...
__________________
Up The Irons! 1/A
Néhány másik lejjebb.
Reply With Quote
Sponsored Links