Olvastar
Szerintem túl radikális amit írsz. Mindenkit arra akarsz rávenni, hogy termeljen és ne legyen (lehessen) spórolt pénze, csak amire éppen kell. Akkor mi van, ha ledöntenek pár épületet és előtte ki is lopják a raktáraid? Csak vakarózol, hogy most mit tegyél pénzzé. A háborúhoz pénz kell. A haladáshoz pénz kell. Azt meg tárolni kell valahol. A korábbi felvetésem erre kínált egy (szerintem) jó megoldást.
Ha meg mindenki termel, akkor akár nem is kellenek csoportok, mindenki lehet egyedül és szépen gazdálkodjon és fejlődjön. De ez nem az a játék.
Szerintem egy komolyabb ori soha nem fog az igazi újoncokkal komolyan foglalkozni. Esetleg morál miatt egyszer. Akkor meg inkább fosztani megy, mert abból némi haszon is lehet.
Én azt egyáltalán nem büntetném, ha valaki forgóban megy ki mészárolni egy középhaladóra, akár 8 sereggel, mert rossz helyről lopott. Ez a játék erről szól. A fogadó fél adja fel és mondja azt, hogy lécci ne.

Ha ennyit nem tud írni, akkor viselje, amíg meg nem unják. Ez is diplomácia. Ennyi. De ha valakinek többet ér a büszkesége, miért ne mészárolnám?
Ha készpénzben tartom a tartalékom, akkor pedig ha nem tudnak lelopni, biztos, hogy állandóan nyomhatom a távolt, mert mindig lesz valaki, aki megpróbálja lefosztani rólam.
Az életben is jó, ha először tartalékolsz, hogy aztán könnyebb legyen és ne azon törd a fejed, hogy miből?
Öcsémet rávettem a játékra, nemrég reggelt. Az első lopás után mindig azt nézi, kit lehet még, meg sereggel kit lehetne fosztani. És tetszik neki. Ez tetszik az embereknek. Mások szívatása. Nekem is.
Az újoncoknak, akinek nincs tapasztalatuk, ők is szívatni akarnak másokat, csak nem tudnak. Ekkor ha nem jönnek rá, hogyan érhetik el, feladják.
Huhh, egy ötlet, újoncoknak egy csoport, ahol egymást szívathatják 10 tolival