View Single Post
Old 01-04-2014, 16:23
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by olvastar View Post
Pont h nem lennenek honapok ota tartogatott javak? Pont azert mert keptelen kitenni?
Amugy ez most perpill nem mukodik?
...
Az a baj, hogy nem ismered a játékot, így meg nem hiszem, hogy módosításokhoz érdemben tudsz szólni..
Utoljára válaszolok neked, mert igazából nehéz olyan dologban vitázni, amit nem ismersz.. nem hiszem, hogy meg tudlak gyűzni szimplán mert nincs hozzá kellő ismeretséged..
1/A-ban 50-60% elf volt régebben.. úgy 2-3 éve.. szerintem ez az arány kb reális most is, bár azóta fele annyian vannak a csoportban..
Hát 1/A-ban a max heki 100k.. ami igenis milliós egységszámot jelent.. de egy 50k-s klán is már bőven milliós lóval megy támadni.. mivel a max kp 4,3 mrd, azt jelenti, hogy csak piacról tudsz egységet venni.. tehát 1/A katipiac nélkül meghalna.. most sincs sok esély hogy az első klánt valaki érdemben leverje, de legalább volt próbálkozás.. ha nem lehetne egységet piacon tartani, az 1/A azok számára akik ütni akarnak és nem csak fedezni érdektelenné válna..
Ja át kell terveznem.. mond már meg hogy ütök be egy 30/30-as vagy durvább elfet termelő épülettel? volt olyan ori, akihez 85% barakkal nem fértem be (igaz klántámadásnál)..

Ki lehet tekizni a tekiírókat, ha nem tudod hogyan, akkor még van mit tanulnod.. Ha nagyon akarnálak kitekiznélak úgy is, ha piacon van a tekid, de nekem nem ér annyit ez, hogy rászánjak néhány hetet full aktivitás mellett.. pláne hogy simán lehet duplázni újrával a tekit.. (anno írtam, hogy ha újrát módosítsuk akkor legyen fullra módosítva vagy sehogy.. de csak úgy lett hogy minket szívasson mindegy ez más téma..)

Én nem találkozok új játékosokkal, szimplán azért mert csak 1. és 2. szinten játszom már kb egy éve.. De, ha fordulnék is kicsi csoportba mennék, mert nem fogok tekit írni..
Egy új sosem fogja megállni egy tapasztalt és jó játékos ellen.. ha megállná az nem stratégai játék lenne.. mert szimplán egy új nem ismerheti úgy a játékot, mint egy régi játékos..

Amúgy 1 mrd az mi? 1k kör alatt úgy hogy 200ról 600ra megyek új orival többet hozok össze.. erőlködés nélkül.. 1 mrd az aprópénz igaz én kpt szoktam termelni..

Szerintem sokkal inaktívabb a paic min néhány éve..
Nem mellesleg, ha ennyire egyszerű a dolog, vegyél az összes kpdból nyersanagot és tarts meg 1 hónapig, anélkül hogy mindig kivennéd.. fogadok 1 hétig sem lesz meg Nem kéne azoknak a játékosoknak a játékát nehezíteni, akik lehetővé teszik, hogy legyen nyersanyga a piacon, ha vannak még ilyenek(?)

A piac lekorlátozásával már elkéstünk.. szerintem ha bárki elbukná a hónapok alatt összehozott tartalékát, az erősen elgondolkozna azon folytassa-e a játékot.. és nem hiszem, hogy jót tenne a játéknak ha még kevesebb játékos lenne..

Sokkal inkább azzal kéne foglalkozni, hogyen lehetne új játékosokat csábítani a játékhoz, és megtartani őket.. ha vannak olyan emberek, akik túlzásba viszik a gyengébbek ütését, akkor meg kell válni tőlük.. ha 1-2 ilyen ori repül anarchba rögtön meggondolja mindenki mennyire szívassa a gyengéket..

Nem értem miért zavar téged, ha valaki játszik a paiccal, vagy pl egybe veszi a nyersit? Ha lekorlátozod mennyit lehet kitenni, egy ütés után nem lesz elég nyersi hogy beépülj.. üres piaccal a játék piszkosul unalmas..
Szép amit leírsz, cska nem reális.. jó eséllyel nem nagyobb aktivitás lenne a vége, hanem nagyobb passzivitás..
Az a gond az ötleteiddel, hogy én már most látok kiskapukat

Amúgy, aki most mnt-t köt ezután miért ne kötne? Aki most termel miért ne termelne? Termel majd bankkal kpt és nem tekiírók lesznek, hanem bankolók