View Single Post
Old 01-04-2014, 03:10
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Nojó vegyük sorba amik csak így néhány perc alatt eszembe jutottak miután elolvastam az ötleted..
Ugye azt írtad így minden oriban kell majd bánya könyvtár stb..
és akkor 1/Aban nincs több klánütés.. 10 fős klánban van 2 darab betonelf(védelem miatt simán lehet pénzelni) és már büdös életben be nem ütöd a jó kis ötleteddel.. (ha megvalósul a piac korlátozása kb érdektelen lesz számomra a játék..) 1/Aban egy klánütéshez milliós nagyságú ló kell még kisebb hekin is.. de ugye ezt nem tarthatom piacon, mert elkopik.. oriban tartom elszáll a morál.. tehát még ennyi ütés sem lesz, mint most.. pedig most is alig van pár..
Következő.. megvalósul a javaslat.. akik eddig termeltek hatalmas előnyben lesznek azokkal szemben, akik ezután kezdenek el..
Mivel lesz több stratégia, ha kiürülnek a piacok? Mert a javaslatod, ahhoz vezet, hogy érdemben nem lesz semmi a piacon..(most arról ne beszéljünk, hogy lecsökkenne a játékosok száma)
Játszottál már külföldi hódban/lassúban/kis csoportban? Mert én igen, és nem azt tapasztaltam, hogy mennyire színes játék volt.. Játszottam nagy csoportban is amikor 2-3szor ennyi ori volt.. ott volt pörgés.. az ha te jelen pillanatban nem tudsz semmi stratégiát vinni a játékban, az a te hiányosságod és nem a játéké..
Ha van piac elég sok mindent meg lehet tenni amit piac nélkül nem.. az, hogy valaki valakit 0-ra mészárol, az az ő hibája, az ilyet ki kell rakni a játékból, de nem a piacot módosítani, mert az ígyis úgyis megteszi.. max tolikkal fog 0-ra gyújtani és vihar-szárazság mellett kilopni az embereid, az eredmény ugyanaz, a módszer változik..

Szerintem a hiba benned van, és ugyan úgy a játékosokban.. szimplán a többség már nem akar komolyan játszani.. (ha akarnál te sem tekit írtanál, hanem pl tolival törnéd fel őket) én sem akarok már lent erőlködni, mert szerintem elég jókat játszottam pár éve és már hasonlóra sem lenne esély.. pl én régen simán játszottam olyan ellen, akinek több nagyság renddel volt nagyobb tartaléka.. nem a győzelem miatt, hanem a kihívás és szórakozás miatt.. és sztem elég jól helyt is álltam.. de ha nem, az sem érdekel, mert én jól szórakoztam..(és sztem ez a játék célja) viszont ha nem lett volna náluk a full piac ez a harc kb semmit nem nyújtott volna..
Lehet rossz dolog a sok tartalék, de ha nincs biztos nem lesznek igazi harcok, amik akár hónapokig(!) tartanak.. szimplán mert mindkét fél pillanatok alatt tönkre megy

Régen sokkal jobb volt a játékosok mentalitása.. szerintem a túlzott mészárlások is sokkal ritkábbak voltak.. én pl nem emlékszem ilyen mértékű hiénázásokra, mint a mi az utóbbi időben megy.. régen, ha két szövi komolyan harcolt egy kívülálló nem pofátlankodott bele a harcba.. Bár már pár éve nem voltam anygobb 5ös csoportokban így nem tudom most milyen a helyzet.. csak g-bről nyilatkozhatok, meg A-ról..

Amúgy, ha ennyire zavarnak a tekiírók egyszerű a képlet.. tekizd ki őket.. kell hozzá gondolkozni, kell hozzá aktivitás, mindjárt meglesz a játékélmény.. vagy ehhez már valamit tenni is kéne?