View Single Post
Old 01-04-2014, 02:23
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by olvastar View Post
Hany idezeted szeretned h bemasoljam ahol szinesebb hoditora vagysz?
Szivanal ha bejonne a valtozas? Igen.
En szivnak? Igen.
Mas szivna? Igen.

A kerdes h miert. Az ok egyszeru. Sok a yard 5. szinten, de kitart 2. szintig. Tulajdonkeppen az ember mast se csinal 4. szinttol, csak azt szamolja befer-e es h akit beut vissza tud-e harapni.

Mast nem.

Azt nem szamolja senki, h fel tudja-e ra huzni az epuleteket. Azt nem szamolja senki, h mennyi ido amig telepakolja a szerzett hekiket egysegekkel.

Hany yardod van? Ne mond meg, csak gondolj bele. En belegondolok a sajatomba es nagyobb eredmenyt kapok mint 1.

Te mennyit szenvedtel azert a yardert? Semmi kozom hozza. Jogos. De nem nekem kell tovabbra se valaszolnod hanem magadnak. Ismeros az a pontertek h 9510? 5. szinten talalsz egy rahedli gnomot ekkora pontszammal. Ok mit csinalnak? Mert nem hoditoznak. VIP-t fizetnek ugyan, de mennyire aktiv jatekosok? Es vajon miattuk mennyi olyan uj jatekos hagyta mar itt a jatekot mert neki fogalma sem volt arrol, h itt akinek nincs par yardja az semmire se jo. Ok "csak" jatszani szerettek volna.

Szeretnek en is "csak" jatszani. Mit csinalok? Tulajdonkeppen semmit, megvan a tartalekom, gond nelkul kihuzom addig mig 2bol fordulni tudok. Kiszamolom beferek-e, ha befertem 9 kor mulva visszanezek fullra pakolom egysegekkel az orszagot es keresek masik szerencsetlent.

Ez valoban elvezetes, csak szerintem egyre kevesbe jatek.

Tudom h ezzel ki lennel szolgaltatva olyan dolgoknak mint hogy "jajj nincs senki akit lefosszak" es akkor bamulnad az atepitesre varo 50 frissen szerzett hekidet h hogyan fogod atepiteni.

Jelenleg gazdalkodj okosant jatszunk. Csak itt az a cel h legyen egy haverod aki attol neked 1-2 yardot 200on 9510 pontjaval. Ennek szamodra termeszetesen nincs sok erteke. Miert is lenne? Ezt mindenki latja h nincs erteke. nem csak neked, nekem se, es masnak se. Mivel ezt el lehet dugni tolvajok elol, igy minden egyes faj aki nem harci beallitottsagu az ugy jar mint a feles. Reform kell neki. De a feles csak tunet volt. A betegseg megmaradt. Tudom h le fogsz szolni, es tudom, h ez szamomra mivel jar, leven nem voltam aktiv sose, de most azt latom h kezd a tarsasag a fejehez kapkodni. Csak nem latjak at a dolgokat.

Mivel mindenkinek jo ez a yardos dolog igy mindenkinek rossz lenne. De ez nem azt jelenti h jatekelmenyt vesztenel. Eppen ellenkezoleg. Megkapnad azt amire vagysz. Egy szinesebb jatekot. Ezert be kellene aldozni par haver orszagat mert tok feleslegesse valnak ott 9510 ponttal. Viszont esetleg az ujak megmaradnanak. Meg talan en is talalnek par baratot koztuk, mert en szivesen bokom az ujjam oda ahol az faj. Marpedig az igazsag az nagyon tud.

Addig meg marad az, h amint megvan a szamomra elegendo osszeg, es szenvedek utana par honapot kapok erte egy szemet. Mert most yardra osztjak Nem tul elvezetes, jo par szemem banta mar, de azert a jatek van olyan jo otlet, hogy valahogy mindig vissza esz a fene.

Igerem ha legkozelebb regizek ezzel a nevvel fogok regizni, h megmutathasd, mekkora ereje van a yardoknak. Nem mintha nem tudnam, nem egy orszag jott ra, h kar volt haboruba kezdeni mert tobb yardom van. Es persze volt amikor csunyan szivtam. De olyan meg nem volt mar tobb mint egy evtizede, h az dontott volna, h milyen stabilra terveztem meg az orszagom. Az mar nem lenyeg.

Sajnalom h csalodast okoztam neked, plane h beleszoltam masnak feltett kerdesedbe. De mivel az enyembe nem kotottel bele csak leszavaztad, gondoltam kifejtem az erveim, hatha meglatod benne a gondolatmenetet.

Hasznalja a halal. Aki harom honapnal tobbet toltott itt nem h nem hasznalja, hanem el is feleljtette mar a piacot. Plane most, h ha nincs kereskedo szemelysegem meg minuszba is fogok futni...

Amugy ha mar ennyire segitokesz vagy had segitsek en is neked:
A piacrol az az aru veszik el aminek az ara a tobbszorose az aktualisnak mikor visszajon. Ergo ha ha PL 5K a ko es te mondjuk hozzajutottal egy vagonhoz kiteszed 2501ert akkor az 5000es nem lesz lelpova csak ami folotte van, es ha te kiteszed 9999ert es nem jon olcsobb cucc a piacra te is visszakapod. Am azt tudom h az egysegeknek mi a max erteke a piacon ami felett nem lehet oket kitenni, gondolom a nyersanyagoknal is van ilyen csk eppen banyam nem volt meg ebben az evezredvben max ha utottem.
Játszottál valaha kis csoportban/lassúban/nem magyar hódban?
Baromi nagy játékélményt nyújt üres piaccal játszani.. hihetetlen jó szórakozás.. töredéke lehetőséged van stratégiák terén..
Nem is beszélve anarchról, gondolom aki még ott van baromira értékelné a piac szétcseszését..
Nem az az árú veszik el, ami az aktuális többszöröse.. frissítsd az ismereteidet.. elég poén lenne kiteszek 1 aranyra 1 valamit és valakinek jön haza a hónapok óta megtermelt pénze és elmegy 1 nap alatt úsztatná valaki a full piacot..