View Single Post
Old 01-04-2014, 00:29
olvastar olvastar is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 77%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Az nem tetszik, hogy fizetni kelljen azért, hogy eladjam az árut. Termelek piacra, aztán vagy megveszik, vagy nem, nincs felesleges pénzem, amit előre ki akarnék fizetni azért, hogy eladhassam az árumat.
Kicsit elotte irtam igy valszeg elveszett az info, igy konnyu volt felreerteni:

Quote:
Originally Posted by olvastar View Post
. Az aru mennyisegenek (es nem ertekenek) az x%-at
Azaz a megtermelt javakbol fizeted az egy szazalekot. Szoval ha 0 penzed van, es 1010 felesleges tekercsed akkor 1000 megy a piacra 10 Baphianak.

Ha 100 piacra dobas utan (ami joval tobb mint 1000 kor) meg mindig nem sikerult eladnod azt az 1000 tekercset, az mar neked 1000 masik tekercsbe fajt.
Penzedbe meg mindig nem.

A masik amiben viszont hasonloan gondolkodunk csak maskeppen:
Quote:
Nekem az nem tetszik, hogy túl ritkán veszik el a visszatérő áru. Tudom, hogy ezek ellentétes érdekek, de ez az igazság.
Nekem meg az nem tetszik, hogy minden retorzio nelkul, 0 kor raforditassal lesznek yardjaim, meg meg itt jo par ezer orszagnak. Ez annyira ellentetes erdek h a sajat erdekeimmel is utkozik ugyanis nekem is van.

Viszont ez igy akkor sem jatek. Csak horcsog uzemmod. Utni mar csak sikerul valakit. Egy szovibe megoldodik valahogy.

Az MF meg mar eleve herelt, mert ugye az MF tobbseg (es a tobbsegrol beszelek) az azert MF mert nincsen neki haverja 5. szinten aki betolna neki a vedelem alatt par yardot.

Vegyunk egy masik peldat:
Quote:
Originally Posted by Sirankozo
elveszik az aru a piacrol hazajovet es az rossz!
Quote:
Én pedig erre azt mondom, hogy ez teljesen normális, hiszen a piac nem raktár.
Van egy otletem! (szarkazmus betoltese....)
Csinaljunk az A/1 peldajara ha nem is Klnaraktart hanem Szoviraktart! Najo, lehet MFeknek is! Az a lenyeg, h oda buntetlenul betehetem az anyagi javaimat! Aranyat, tekercset, akar meg egyseget is! nem szamit! Es akkor tok jo lenne!
Most ne mond h nem lenne hulyeseg! Ugyan ezt csinalom most a piacon, csak jelenleg 3 perc helyett 5-ot toltok rajta, h csekkoljam az arakat.

(szarkazmus kikapcsolasa)

Szeretned ha ellopnak azarukat a piacrol?
Akkor azt kell elerned h az aruknak alacsony erteke legyen, mert egy-et mindossze eggyel kell novelni h a duplaja legyen. Jelen pillanatban ha extrem spekulacio nem tortenik el se lehet veszteni az egysegeket Ahmednel. Fizikai keptelenseg. Ha megis sikerul az valami orult spekulans, es 24 ora figyelmetlen csoportot jelent. Meg a katonak is a max limit fele felett mennek. Persze ha nem lenne nalam yard, valszeg arra se jarnek ha nem lenne szamjegyu a katona ara.

Szeretned ha ellopnak az arukat? A %ot kinevezheted biztositasnak is. Es akkor meg is lenne a kerek sztori. 1%aert a kitett arunak a piac tulajdonosa biztositja neked h addig nem lopjak el az arut amig el nem indul hazafele.

Mar csak a kitett aru mennyiseget kell valami szinten kordaba terelni es maris megszunnek a jardok, megjelennek a rablobandak a piacrol hazatero arukra is, meg a pontlistaban is. Utobbira azert lenne szukseg, mert aki ugye 3-4 yardot osszetarhal, az nyogve nyelve ugyan de 12ot is osszefog (bar nekem neha az egy is sok) Raadasul ilyen se lenne:
Quote:
a piac irányítása 1-2 játékos kezébe kerülne.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to olvastar For This Useful Post: