Pont az ilyenek miatt szoktam le a fórumról is. Reflexből személyeskedsz, és nem kérdezel, hanem látatlanban spekulálsz. Nem én voltam béna, hanem a védelem kapcsolt be, még figyelmeztetést is kaptam, hogy ne lehetetlenítsem el az ellenfelem játékát. Talán még a levelet is meg tudom mutatni. Sőt, írtam a supportnak is, de érdemi választ onnan sem kaptam, csak egy kosárka mellébeszélést. (Még belső fórumon is elég sok vita lett emiatt, mert nem csak én éreztem keményen igazságtalannak.) Mindezt úgy, hogy az ellenfél közben folyamatosan küldte a seregeit, amit meg is mutattam, stb. De senkit se érdekelt.
Mellesleg, nem konkrétan emiatt hagytam abba, hanem ez volt az amitől betelt az a bizonyos pohár. Gabona árak az egekben, aktív ország meg alig. Olvasd vissza a régi hsz-eimet. Egyszer végiggömböltem W és L top 30%-át majd szépen leírogattam a fajok összetételét. Szinte mind gnóm volt (az aktív országok közül).
A játékos fogyás pedig... Semmi érdemi haszna itt a toliknak, variknak. Tartod, mert muszáj, de ennyi. Hadizásról szól minden. Ezt megkapom 100 más játékban, ami néz is ki valahogy, és 100x ennyien játsszák. Akkor minek lennék itt? Elveszett a játék régi bája, a sokszínűség és a taktika. (Ne, ne hozd fel, hogy sok taktikai elem van, csak én nem ismerem. Eleget elbíbelődtem én ezzel a játékkal, biztos mondhatsz újat, de nem sokat.) Nem nyújtja már azt amiért az emberek szerették.
Mivel továbbra is csak a köpködés és személyeskedés megy, azt hiszem pár hónapig ismét nem nézek erre. További szép napot.
|