Quote:
Originally Posted by none
Mi súlyos szabálysértés? Az, hogy átveszem a nyersit egy harc közben, hogy az ellenfél csak drágábban vehesse, plusz be tudjak épülni "ingyen" ez sztem A-t leszámítva egy normális szövinek nem gond sehol.. sőt sztem már a csoportok többségében normálban 4 mrd is elég erre 
|
Te tudod nagyon jol nem errol van szo.
Quote:
Írtam, nekem unalmas a lenti játék már.. egyedül nem játszok.. bben 1-2 hét alatt nem találtam normális szövit.. így meg nehéz.. persze, ha valaki okot ad rá egyedül is játszok vele pár napot, de ahhoz fel kell húznia
|
Az, hogy neked unalmas az meg nem jelenti azt, hogy meg kell valtoztatni a jatekot.
Nem tolis vagyok ez itt magaban a valasz.
Quote:
Ha rászánnám az időmet bármelyik fajjal körbe tudnék menni.. (esetleg egy szövi jobb kéne hozzá), nem arról van szó hogy a félelf teljesen játszhatatlan.. arról van szó, hogy nem éri meg választani, mert nincs kb semmi előnye.. egy gnóm hadi-toli kb mindenben jobb, csak tekit nem tud lopni.. abból meg érdemben nem lehet meg élni, ha nincs szerencséd, vagy nem szánsz rá iszonyatos sok időt..(bár ahhoz megint nem kell feles )
|
Nem szanod ra az idot, ez itt baj, sot mar senki sem, nem ugy mint azelott, ezert van a sok kenyelmi cucc beteve.
Quote:
Mond el miért jobb egy feles, mint egy gnóm? Szerintem, gnóm haditolival felmérem az orik 90%-át, ha kell elég rendesen begyújtom az orikat, és alig lop kevesebbet a felesnél.. mivel érdemben kb semmit nem lehet lopni.. de én még mindig a játékosok számát hoznám helyre első körben.. azzal a feles is képbe kerülhetne.. de mindezek ellenére nem érzem indokolatlannak a feles erősítését, mert a feles full toli, legyen már valami olyan fegyvere, amit ő tud használni és más nem, és ezért érdemesebb választani.. jelenleg kb semmi értelme felest szövibe venni, mert inkább teher, mint segítség..
|
Egyik faj sem jobb mint a masik. Minden faj jo valamibe de nem annyira masba. Te dontod el melyik megfelelo neked.
Fegyvere mar ott van, nala jobban senki nem tud tolvajkodni.

Azelott sem volt ertelme bevenni, mert rahozta a bajt a szovire, mert regen mi volt? Mar megint miatta keveredtunk haboruba.

Nem igy volt? Egy ido utan mar senkinek nem kellett, nem azert mert nem tudott tolvajkodni, hanem azert mert a tolvaj akciokkal a szovijet allandoan bajba keverte.

Tehat nagyon is jol tolvajkodott!