View Single Post
Old 12-13-2013, 18:33
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Ghosti View Post
Te ugye tisztaban vagy azzal, hogy a piac barmi manupulasa a jatek szabaly sulyos megszegese Na de akkor megint talaltunk egy uj bakit, a jatek szabalyok nincsenek olyan erosen szektalva mint regen.

60-80 hellyel arebb?? Hat onnan nem is fog semmi sem jonni. Miert kozelebb nincs celpont? vagy ahhoz mar nincs mersz?

Mindenki azzal jatszik ami neki tetszik, azert mert valaki nem tud valamelyik fajjal eredmenyt erni el, az nem azt jelenti, hogy nem jo faj. Nekem is van faj ami vagy unalmas mint az elf, vagy nem tudok rajonni miert nem megy nekem a torpe, na most kerjem hogy valtoztassanak a torpen, csak azert mert nekem sosem jon be? Nem kerem, hanem probalom megint, hatha rajovok mit nem csinalok jol.

Ha tul nyugis neked a jatek, csinalj kis galibat azt mindjart nem lessz az Piszkald meg oket, aztan elobb utobb talalsz valakit aki majd vissza vag. Sot lehet, hogy meg kellemesen meg is lepodsz majd, ha valami regi szovibe botlasz bele.
Mi súlyos szabálysértés? Az, hogy átveszem a nyersit egy harc közben, hogy az ellenfél csak drágábban vehesse, plusz be tudjak épülni "ingyen" ez sztem A-t leszámítva egy normális szövinek nem gond sehol.. sőt sztem már a csoportok többségében normálban 4 mrd is elég erre
Ha ez le lenne szabályozva az lenne a baki.. de ez sosem volt.. hiszen a topos orik sosem kerültek ilyen miatt anarchba.. pedig ott kemény piacokat vittek még ötödiken is
Régen kb minden szinten volt valaki, aki vitte a nyersit, így nem 50k kő volt, mint most, vagy jó pár csoportban semmi.. sztem emiatt sosem kerültek anarchba, mert piaccal játszani pénzkereseti lehetőség volt.. a játék csak játszhatóbb volt, nem úgy, mint most, hogy kapok két pusztítást és elfogyott a piac..
de megkockáztatom, hogy Aban sincs olyan komoly mennyiségű nyersi a piacon.. a réginek biztos hogy a töredéke
Írtam, nekem unalmas a lenti játék már.. egyedül nem játszok.. bben 1-2 hét alatt nem találtam normális szövit.. így meg nehéz.. persze, ha valaki okot ad rá egyedül is játszok vele pár napot, de ahhoz fel kell húznia
De biztos egész más játékot játszottunk régen is.. pl nekem részben legjobb harcaim wben topon voltak.. ahol semmiből jöttek 600 hekin a szabis full élezett orik, meg teki 2,5k-ról 150-re esett 1 nap alatt.. ott kellett használni az ember fejét, hogy bármit összehozzon..
Ha össze is hoznék egy szövit, és találnánk is ellenfelet, vagy nem akarna játszani, vagy nem tudna egyelően.. kb kizártnak tartom, hogy hasonló harcot játsszak lent, mint amilyet régen, amíg a játékosok száma nem kezd el növekedni..
mersz.. szövimet leütötték megkért csináljak éplistát.. hát egy ütésnyivel lejjebb már nem ment nem mellesleg nem tolis vagyok.. csak több tolim van az átlagnál, de ez hadis ori.. és a példában az arány volt a lényeg nem a mennyiség
Ha rászánnám az időmet bármelyik fajjal körbe tudnék menni.. (esetleg egy szövi jobb kéne hozzá), nem arról van szó hogy a félelf teljesen játszhatatlan.. arról van szó, hogy nem éri meg választani, mert nincs kb semmi előnye.. egy gnóm hadi-toli kb mindenben jobb, csak tekit nem tud lopni.. abból meg érdemben nem lehet meg élni, ha nincs szerencséd, vagy nem szánsz rá iszonyatos sok időt..(bár ahhoz megint nem kell feles)
Mond el miért jobb egy feles, mint egy gnóm? Szerintem, gnóm haditolival felmérem az orik 90%-át, ha kell elég rendesen begyújtom az orikat, és alig lop kevesebbet a felesnél.. mivel érdemben kb semmit nem lehet lopni.. de én még mindig a játékosok számát hoznám helyre első körben.. azzal a feles is képbe kerülhetne.. de mindezek ellenére nem érzem indokolatlannak a feles erősítését, mert a feles full toli, legyen már valami olyan fegyvere, amit ő tud használni és más nem, és ezért érdemesebb választani.. jelenleg kb semmi értelme felest szövibe venni, mert inkább teher, mint segítség..

Ja igen újonnan indúlva 5.-en törpével 2k kör alatt felmegyek 1100 hekire és 4 mrd kp-t is összehozok és úgy lépek g-be.. ehhez kb napi egyszer kell belépnem.. félelfel hasonló eredményt

Last edited by none; 12-13-2013 at 20:15..
Reply With Quote