Quote:
Originally Posted by none
6-8 évet írtam.. az eléggé régnek számít nekem.. most max 1-2 év sztem.. de igazából a játék kb 4-5 éve változott.. 
piac manipulálása? bben 200 millából kivettem az összes agyagot nemrég.. ilyen tételről beszélünk most az egyik legnagyobb csoportban..  gben is volt fél éve össz 50-100k ló.. 
sztem stratégiai játékról beszélünk, aminek szerves része a piac.. én 8 éve is úgy játszottam, mert úgy volt értelme.. az adott lehetőségeket.. persze lehet becsületesen bután játszani, ha egyik fél sem gondolkozik, de annak az lesz a vége hogy mindkettő tönkremegy.. ha egyik cselekszik, akkor meg csak másik megy tönkre 
|
Te ugye tisztaban vagy azzal, hogy a piac barmi manupulasa a jatek szabaly sulyos megszegese

Na de akkor megint talaltunk egy uj bakit, a jatek szabalyok nincsenek olyan erosen szektalva mint regen.
Quote:
ha elolvasod a hszeimet én többször leírtam, hogy szerintem sokkal fontosabb lenne a játékosok számának a növelés, sőt abba a topikba is külön írtam, hátha lesz valami.. de ennek ellenére a félelf valamilyen szintű erősítése szerintem jogos.. ahogy te is írtad, a félelf 24/7-es faj.. ehhez mérten, ha aktív akkor tudjon is valamit tenni.. pl létszám fogyás a lopás határt is erősen lecsökkenti.. pl bben már 60-80 hellyel alattam nem tudtam tolizni kétszeres tolival..
|
60-80 hellyel arebb?? Hat onnan nem is fog semmi sem jonni. Miert kozelebb nincs celpont? vagy ahhoz mar nincs mersz?
Quote:
kb csak hadit játszottam az elmúlt pár évben.. vagy mf gnómmal harcoltam szövik ellen.. és elég jó arányban helyt is álltam.. nem kell bemutatni a hadit.. de a tolit sem, mert azzal is játszottam régebben..
én nem játszom lent valóban, mert így ennyi ellenféllel ilyen piacokkal, ennyi játékossal, akivel szövizhetek nem látom értelmét.. (de pont a nyugis játék miatt nem játszom)
|
Mindenki azzal jatszik ami neki tetszik, azert mert valaki nem tud valamelyik fajjal eredmenyt erni el, az nem azt jelenti, hogy nem jo faj. Nekem is van faj ami vagy unalmas mint az elf, vagy nem tudok rajonni miert nem megy nekem a torpe, na most kerjem hogy valtoztassanak a torpen, csak azert mert nekem sosem jon be?

Nem kerem, hanem probalom megint, hatha rajovok mit nem csinalok jol.
Ha tul nyugis neked a jatek, csinalj kis galibat azt mindjart nem lessz az

Piszkald meg oket, aztan elobb utobb talalsz valakit aki majd vissza vag.

Sot lehet, hogy meg kellemesen meg is lepodsz majd, ha valami regi szovibe botlasz bele.