View Single Post
Old 12-13-2013, 16:16
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Ghosti View Post
15 ev utan az elmult 5-6 ev a mostani idok nem? Vagy te csak az elmult honapokat szamolod? na jo mindegy

Mar megint a piac manupulasat nezitek, igen ez igy van, lehet mas meg annak ellenere is jobban jatszik. Vagy mi lenne ha annelkul is tudnank becsuletesen jatszani es nyerni, hogy a piacot kiuritjuk, vagy alajuk pakolunk? Aztan mindenki a nyeresre epit, azt nem dolgozza ki, hogy mi van ha nem megyunk at rajtuk es a harc folytatodik?

Utoljara kikuldtem az ellenfel vezerjenek egy uzit, hogy benne vagytok egy harcban? Ugyhogy nekem mondod? De akkor most kiugrott a zsakbol a macsek, mert a hadi sem tud mar ugy jatszani celpont hianyban mint azelott. Ugyhogy nem csak a felelfnek van problemaja. Akkor miert pont a hadi eletet akarjatok neheziteni? Mindenki azt hiszi olyan konnyu hadinak lenni, nem ertelek benneteket. Aztan ha mindenki meg bekes jatekot akar jatszani, minek barmit is valtoztatni? Ja, persze, mert a tolvajjal azert ellopogatna...ahhoz csak gombokat kell nyomogatni, nem kell kidolgozni a hadi tervet. Szepek vagytok.

Akik magas hekin vannak nem az alsok ellen jatszanak, Aba van egy-ket kivetele, de also szinten tuti nincsenek a kozeledbe ha te lennt vagy. Sot a mostani mar ahogy te irtad, meguntam, raeros, bedobom az 5 ora szabit tempoban, az A kivetelevel mire te felersz mar ott sincsenek.
6-8 évet írtam.. az eléggé régnek számít nekem.. most max 1-2 év sztem.. de igazából a játék kb 4-5 éve változott..
piac manipulálása? bben 200 millából kivettem az összes agyagot nemrég.. ilyen tételről beszélünk most az egyik legnagyobb csoportban.. gben is volt fél éve össz 50-100k ló..
sztem stratégiai játékról beszélünk, aminek szerves része a piac.. én 8 éve is úgy játszottam, mert úgy volt értelme.. az adott lehetőségeket.. persze lehet becsületesen bután játszani, ha egyik fél sem gondolkozik, de annak az lesz a vége hogy mindkettő tönkremegy.. ha egyik cselekszik, akkor meg csak másik megy tönkre

ha elolvasod a hszeimet én többször leírtam, hogy szerintem sokkal fontosabb lenne a játékosok számának a növelés, sőt abba a topikba is külön írtam, hátha lesz valami.. de ennek ellenére a félelf valamilyen szintű erősítése szerintem jogos.. ahogy te is írtad, a félelf 24/7-es faj.. ehhez mérten, ha aktív akkor tudjon is valamit tenni.. pl létszám fogyás a lopás határt is erősen lecsökkenti.. pl bben már 60-80 hellyel alattam nem tudtam tolizni kétszeres tolival..
kb csak hadit játszottam az elmúlt pár évben.. vagy mf gnómmal harcoltam szövik ellen.. és elég jó arányban helyt is álltam.. nem kell bemutatni a hadit.. de a tolit sem, mert azzal is játszottam régebben..
én nem játszom lent valóban, mert így ennyi ellenféllel ilyen piacokkal, ennyi játékossal, akivel szövizhetek nem látom értelmét.. (de pont a nyugis játék miatt nem játszom)