View Single Post
Old 12-13-2013, 15:49
Ghosti's Avatar
Ghosti Ghosti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by none View Post
Mi az, hogy mostanában a pénz lett a fontos? 6-8 éve is ott voltak már 5-6k hekin a topos orik, 5. szinten..
15 ev utan az elmult 5-6 ev a mostani idok nem? Vagy te csak az elmult honapokat szamolod? na jo mindegy

Quote:
Régen is volt, hogy az ellenfélnek nagyobb vagyona volt, mégsem ő jött ki jobban.. Ha mindkét oldalnak nagy a vagyona, akkor 1/A-t leszámítva simán ki tudsz venni piacokat most már.. még régen is meg lehetett ezt tenni, most már nem is kell hozzá sok pénz.. nyersi nélkül meg már mindjárt fájdalmasabb lesz, ha gyújtod az ellenfelet.. (persze, ha van törpéjük őt kell kiütni elsőnek, de régen sem volt ez másképp.. max annyiban hogy nem volt feltárás.. ami azért sokat jelent )
Mar megint a piac manupulasat nezitek, igen ez igy van, lehet mas meg annak ellenere is jobban jatszik. Vagy mi lenne ha annelkul is tudnank becsuletesen jatszani es nyerni, hogy a piacot kiuritjuk, vagy alajuk pakolunk? Aztan mindenki a nyeresre epit, azt nem dolgozza ki, hogy mi van ha nem megyunk at rajtuk es a harc folytatodik?

Quote:
Én spec leginkább meguntam a játékot.. most is meg tudnám oldani legalább pár napig, hogy minden kvkor legyek, de minek? Nem éri meg a befektetett időt.. az alsó csoportokban szintet léphetsz anélkül is, ha komolyan veszed.. Másik, ha komolyan is veszem és összehozok egy erős szövit, az ellenfél vagy elszabizik vagy újrázik, vagy lép, vagy mnt-t kér.. (félreértés ne essék, nem a saját tudásomat fényezem, egyszerűen csak nincs már hajlandóság a harcokra.. az elmúlt 1-2 évben akármilyen szövibe keveredtem lent, volt min 15-20 mnt.. )
Utoljara kikuldtem az ellenfel vezerjenek egy uzit, hogy benne vagytok egy harcban? Ugyhogy nekem mondod? De akkor most kiugrott a zsakbol a macsek, mert a hadi sem tud mar ugy jatszani celpont hianyban mint azelott. Ugyhogy nem csak a felelfnek van problemaja. Akkor miert pont a hadi eletet akarjatok neheziteni? Mindenki azt hiszi olyan konnyu hadinak lenni, nem ertelek benneteket. Aztan ha mindenki meg bekes jatekot akar jatszani, minek barmit is valtoztatni? Ja, persze, mert a tolvajjal azert ellopogatna...ahhoz csak gombokat kell nyomogatni, nem kell kidolgozni a hadi tervet. Szepek vagytok.

Quote:
Most is elég kopottasak a piacok.. ha meg le is korlátoznánk, még jobban megölné a játékot..
1/A-ban sem változna semmi.. akik magas hekin vannak gyorsabban is termelnek.. max az első két klán között kialakulhatna valami harc..
Akik magas hekin vannak nem az alsok ellen jatszanak, Aba van egy-ket kivetele, de also szinten tuti nincsenek a kozeledbe ha te lennt vagy. Sot a mostani mar ahogy te irtad, meguntam, raeros, bedobom az 5 ora szabit tempoban, az A kivetelevel mire te felersz mar ott sincsenek.

http://csak-egy-maradhat.com/
Reply With Quote