View Single Post
Old 12-06-2013, 03:14
Ghosti's Avatar
Ghosti Ghosti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Takanohana View Post
Elbeszélünk egymás mellett. Te mindent a hadi szemével nézel. Nem véletlenül idéztem be pont ezt tőled. Mert ugye a javak ellopása mocskos, szemét dolog, nem is ember, aki ilyet tesz. A hadi pénzt csinál, a toli meg ehhez lusta, inkább ellopja. Ezzel szemben a toli fedezi a földet, a hadi meg elrabolja tőle. De ez már teljesen rendben van, ilyen a játék, miért nem hadi országgal játszik a buta feles, akkor vissza tudná ütni a földet.
Te nem ertesz meg engem. Igen a hadi szempontjabol nezem mert azt gyakjatok, de nekem volt is es van is mas orim ami nem hadi, sot..anno jo regen az ember volt a kedvencem Maskulomben nem a hadis csinalja a nagy penzeket a szovibe.

Azt nem erted masokkal egyutt, hogy egy felelf tul eros tolvaj mar most is legyen az lopas, oles, gyujtogatas vagy barmi. Az a problematok, hogy gyenge a hadival szembe, akkor nem az lenne az idealis megoldas, hogy legyen erosebb vedelme a hadi ellen, hogy nehezebben legyen utheto? Mostmar remelem erti mindenki.

Quote:
Gondolom, az lenne az ideális, ha a toli és vari akciókat csak infoszerzésre korlátoznánk. Akkor lenne csak jó világ, mindenki termelne egy darabig zavartalanul, hisz nincs lopás, aztán elindulna felfelé egyenes, tiszta, szép harcokkal, nincs ám sunyi lopkodás, meg ártózás csak becsületes ütésváltások..
Persze, hogy nem idealis ha csak egyfajta jatszhato. En azzal nem ertek eggyet amin valtoztatni akartok.

Quote:
Ahogy elnézem az 1/A pont e felé halad ezerrel, nincs is már szinte ország benne. Meg akció sem nagyon. Legalább a lentebbi csopikban legyen kicsit több élet.
Az A ide nemigen hozhato fel, ott mas a jatek, amig az also szinten egy bizonyos mennyisegu fold fole nincs ertelme menni, az Aba minden a foldert megy, es persze ha valaha valaki is oda jut, megprobalni megdonteni a tront. Na most mivel mar evek ota senki nem tudta ezt eredmenyesen megtenni akkor ugye mindjart mindenki leall az ottani jatekkal, bepakolja a beton elfet, hogy tudjon alul forogni azt annyi. Ezert nincs eleg orszag Aba. Meg mindig azt tartom, hogy lustak vagyunk harcolni, es ebbe engem is beleertve, mert utobbi idoben en sem igen harcoltam.

http://csak-egy-maradhat.com/
Reply With Quote