Quote:
Originally Posted by Ghosti
En mar a 17 akciot is sokallom, es abbol 2 nem szovi felmeres es eplistazas, mert azt mar megcsinalta elotte. Aztan ha van egy jo varisuk lehuzza a keszulidet es akkor mar nem csak a felelf hanem a tobbi tolvajuk is befer. Kozbe szaraz, vihar, rengetes stb.. Mikor szalltal szembe utoljara egy olyan szovivel aki verre ment a tolikkal?
En meg olyan felelfet nem lattam aki 8 orat pihent akciok kozbe.
Jo akkor nezzuk a hadi veszteseget. 3K tekercs + amit majd ellop minden 4-5 oraban, amit ugye egy ork nem ir hanem piacrol kell potoljon, ha mar orkot valaszt mindenki. A felgyujtott es lerengetett epuleteket vissza epiteni, szaraz miatt kajat potolni, es ha mar tul nagy az ember hiany a vihar miatt a nepet potolni. Es ez csak egy ori, mert ugye lehet a kovetkezo 17 akcio a torped ellen megy, vagy aki van veled.
4 meszarlast? lassuk csak, kiuritem magam es szovijeim tamado sereget teljesen, hogy a szembe jovo sereget mar ne tudjuk kiserni. Mit gondolsz csak egy oda vissza az egesz? Ilyenkor napokig tart a haboru. Kibirnad mint ork?
Mar miert fedezne? A szovijei viszik tamadni 0 seregert kap foldet. Szerintem te csak azt nezed ha egy felelf belop 1 orszagot azt felre all. Ezzel nekem sincs semmi problemam. De szerintem igen sulyos karokat ugy az orszagba mint anyagilag mar most is tud okozni, akkor adjuk meg neki, hogy meg jobban menyjen. Az utolso ilyen rank tamadas soran ami valamikor az ev elejen volt, a 4 napi haboru egy ilyen szovi ellen felelt 50 milliardunkat a G top kezdete korul.
A felelf, mert akarhogy utod, stb O meg mindig tud tolizni es ha nincs penzed sereg cserekre stb felejcsed el.
Ti szerintem meg nem lattatok vagy nem tapasztaltatok egy igazi felelfet, ezert beszeltek igy. De varjal majd eljon az ideje alad allok eggyel  Meglassuk ki birja tovabb. Egyedul az Aba van az hogy nem tartunk a tolvajoktol. De ott nincs is mit lopni mert meg tekercs is csak akkor kell mikor akciozol.
|
Azért ez túlzás.. régen is voltak tolik, csak lassan egyre inkább hadis irányba ment a játék plusz egyre kevesebb lett a játékos és szépen kikoptak.. Régen simán sikerült megoldani a harcot, ha az ellenfél egyik tagja toli volt.. persze változtatni kell a jelenleg megszokott játékodon.. de ettől még nem fog a feles megoldhatatlan problémát jelenteni..

Az utóbbi években már csak hadival/haditolival játszottam, de régen játszottam felest is.. lehet a felessel be tudsz gyilkolni 5-6 körről (plusz az egyre kisebb csoportlétszám mellett egyre inkább megnő a helyezéskülönbségből adódó védelem..), de attól még mindig elég könnyű célpontnak fog számítani.. igaz a játékosfogyással már kevésbé fordul az elő, hogy 2-3 ütés után végigveri a fél csoport a felest, és 1 nap alatt elveszti a területe egyharmadát..
Szerintem, ha kicsit megerősödik a félelf és elszaporodik a jobb szövikben is, mint negyedik tag, az színesíti a játékot, és nem pedig elvesz belőle..
De az erősítések ellenére is, a félelf egy nehezen játszható faj marad..