View Single Post
Old 12-05-2013, 06:17
Ghosti's Avatar
Ghosti Ghosti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Takanohana View Post
Ghosti!

Értem én a full ork szövik problémáját, de hát nem olyan nehéz ám a megoldás, be kell venni a szövibe egy felest. Amit meg tud csinálni a csúnya feles ellened, te is megteheted majd. Ha változnak a körülmények, alkalmazkodni kell. Kényelmes dolog tekercset írni hónapokig, aztán full hadis szövivel végigverni a csoportot szinte kockázat nélkül. Feles van előttem? 10 sereggel földeljük le, mire észbe kap, már olyan messze vagyunk tőle, hogy semmit nem tud csinálni.

Van most feles a szövidben? Persze. hogy nincs. Kinek kell feles a szövibe. Lopni úgyse tud semmit, gyenge hadilag, a felderítést gnóm vagy törpe simán elvégzi, és még hadis is közben. Semmi olyan előnye nincs, amiért beválasztanák, csak visszahúzza a szövit. Na hátha ez változik valamit.

Ha a változtatás életbe lép, attól nem lesz játszhatatlan a Hódító. Lehet, hogy a megszokottól kicsit más játékstílust kíván a helyzet, miért baj ez?
mert a sereg ellen lehet vedekezni, latom a pirosat, meg a szovimnek sem kell bennt lenni, kuldom en a segitcseget, tolvaj ellen nincs vedelem csak ami az oridba van es sokallom a 17x es olest

tevedsz ha azt hiszed 4 ork egyutt tudna lenni mert nem tudnanak megelni

hogy nincs felelf? akkor ti mind toli orszagok lehettek, epp tegnap szallitottam le egyet magamrol, kuld el privibe, hogy melyik orszagodba kuldhetem a zoldet hogy mennyit tudott elvinni egy nehany napos orimbol csodalkozni fogsz, sot kaprazni fog a szemed es nem azon amit elvitt, hanem hogy volt nekem mar ennyi! Mert ahogy elnezem a problema hogy nem tudtok penzt csinalni, megoldas nektek lopjuk el azoktol akik tudnak.

nem azt mondtam, hogy jatszhatatlan lessz, hanem hogy majd ne csodalkozzatok rajta hogy mi lessz, aztan azon sem hogy mit fognak majd ellenuk csinalni a hadisok, hiszen a kozepkorba ugye a kezuket levagtak ha elkaptak a tolvajokat...

aztan te is megteheted hogy irsz tekercset 6 honapig, atepited az orit es leutsz mindenkit, teged mi allit le ebben? Vagy abba hogy szembe szalj a hadisokkal, hogy ne tudjak csak vegig verni a csoportot

Majd kuld el zoldbe azt a 10 utest amivel lefoldelted a felelfet

http://csak-egy-maradhat.com/
Reply With Quote