Thread: törpe tolis
View Single Post
Old 09-09-2006, 13:22
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Na nem volt jó a gépem de írok már
A szövikben ahol voltam/vagyok nagyon kevés esetben fordult elő,hogy a tolis magát védi
Szerintem többet ér ugy ha a tolis jól odacsap és ezért a hadisok kicsit gyengébbek
Mert számolj vari-toliban elég jó pl a félelfés így lesz 1 nagyon erős ori a szöviben amihez az ellen tolisa fel sem érna ott elöny lesza hadisok kicsit gyengébbek de éheztessenek jobban és már jók is:P
Lényeg amit én vallok:Erős tolis és egy aprócskával gyengébb hadisok de éheztetéssel megvan oldva a dolog mivel az erös tolis tudja táplálni csével a hadisokatMind1 mindenki ugyis olyan orit /szövit csinál amilyet akar de én aztmondom jobb az erős tolis
90%-os foglalkoztatás vihar/mészárEngem kifejezettem a kis 95-98%-os foglakozottság zavar annál gyengébb orit el sem tudok képzelniBemegy a mészár kv elött vihar+száraz már szivod is De akkor vegyünk le 10 házat és ha ugy jóbban tetszik legyne abból 5barakk 5 torony
Dragon mostmár megmondtad mi a rossz most mutasd be a jótMert amilyen tolis orid volt 400-on az röhelyNem akarlak lerájatni de beirhatom azt isSzerintem ez sokkal de sokkal jobb

Last edited by Harcosok; 09-09-2006 at 13:25..
Reply With Quote