Quote:
Originally Posted by Ati
Úgy látom elfogytak az érvek és ellenérvek.
2 terület volt, amire néhány ellenvetés érkezett:
1. A katonagyilkolás 3x-osra erősítése. Ezek az ellenvetések azért furák számomra, mert régen amikor erről volt szó, akkor nem volt gond. Tegyük be 2x erősítéssel, meglátjuk mit eredményez, erősítsni még mindig lehet később.
|
Ellenzem mind addig amig a hadis nem kap erositest ez ellen. Ha engem nagyobb mertekben lehet olni akkor ha beutom tobb hekit kapjak, tobbet meszaroljak vagy nagyobb mennyiseget fosszak.
Quote:
2. Bankok területarányos védelme. Itt leginkább a "no de mi ebben a logika?" kérdés volt a számottevő, és persze az, hogy sokan nem akarnak a mostaninál több bankot építeni. Szerintem bőven lesz idő felkészülni erre, mielőtt a félelfek megjelennek magasabb szinteken. Felkészülni akár bankokkal, akár sereggel, akár a félelftől való eltávolodással.
|
Ellenzem, igy is tul sokat szorakoznak a tolvajok, mar aki tudja is hogyan kell jatszani vele. Nehogy mar elvegyuk az egyeduli dolgot ami legalabb a penzemet vedi, amit hosszu termeles utan ossze tudtam szedni.
Semmi erositest nem latok jonak. A tolvaj, vari es termelo orszagok kiegesziteni vannak a hadisokat a szoviben. Eddig ez jol ment. Mindig azt akarjuk valtoztatni ami jo.
Gondolkoztatok ezen az erositesen az 5be ahol az ujjak vannak? Most regeltem egy uj orit, megint nem tudta senki hogy enyem mert kivancsi voltam mi lessz igy. Nem vagyok kezdo, igy nem 10 meg nem is 100 tolvajjal kerultem ki a 72 ora alol. Masfel percre ra ramszalltak a tolikkal, 200 hekin 3 napos orszagba.. es akkor panaszkodtok, hogy nem maradnak meg az ujjak. De persze ezt mar tobbszor felhoztam, de senkit nem erdekel. Ezert ellenzem foleg az 5 szinten barmi tolvaj erositest ahol egy kezdo semmi kep nem tud ellenallni ennek a raszallasoknak.
Ha en mint hadis felvallalom hogy lopnak, gyujtogatnak stb... akkor a felelf vallalja fel hogy majd utik, es utni biztos fogjak, foleg ha raszallnak egy nem kezdore.