Thread: 1A események
View Single Post
Old 11-28-2013, 00:06
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Surranohalal View Post
Angel amikor rámjött akkor olyan 4k volt építés alatt ezért sem mentem rá vissza.
Sajnos bár észrevettem még 2 körösen, de nem volt elég időm összerakni egy idnítható sereget (kaján bukott egészen pontosan). Később meg az építés miatt nem volt már értelme menni ^^
Na, ha már ilyen támadó és harcos szelleműnek akarod beállítani magad, akkor elmondanám, hogy azóta sem akarom elhinni, hogy ez után az ellened való támadás után, amikor 1,5 héttel azelőtt klánnal be akartatok ütni minket, és 1,5 hete harcolunk egyéniben, képes voltál egyéni mnt-t kérni és küldeni Hegének. Egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy fordul meg ilyen bárki fejében is, jelzőket most direkt nem is használnék, a történet magáért beszél. Persze azt is hozzátenném, hogy igencsak örültünk volna, ha visszatámadsz, de ezt már megmagyarázni nem tudom az országodról való infókiadás nélkül, maradjunk annyiban, hogy szerintem erősen koncepcióhibás a felépítése, mondjuk úgy, hogy ránézésre faji identitászavarokban szenved.

Az meg külön vicces, hogy kb az előbb azt írtad, hogy Orsi csak azért tudott beütni, mert nem tudtál azonnal visszaszabizni a benézésed után... Nagyszerű taktika.

Igazából nem tartottam a külsőre valónak ezeket, de egész egyszerűen akkora szöges ellentét van a tetteid és mások irányába mutatott kép között, hogy az elképesztő.