Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 09-09-2006, 10:13
Theros
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Mivel nagyon sokáig ülök ott ahol az ebédemet is elfogyasztottam,ezért látom ahogy a Nagyurat megszólítja az a nagydarab fickó.Nagyon megnézem,de nem teszek semmit,nem is szólok hozzá,aztán mikor elkezd vele a törpe beszélgetni kissé nyugodtabb leszek.Nem igazán foglalkozom ezzel a dologgal.Odamegyek a pulthoz és rendelek egy korsó sört,hogy legalább az legyen a társaságom,majd visszaülök az eredeti helyemre.
Mivel sokat üldögéltem a fogadóban úgy döntök még kora este hogy felmegyek a szobámba,de előtte megkeresem Stancilt hogy figyeljen a batárra,s ha bármi gond van szóljon.
Rövid keresgélés után előkeríted Stancilt, aki a hátsó kertben bóklászik.
- Az akarja az uraság, hogy egész éjjel maradjak fenn? - kérdezi a kölyök kissé meglepődve.

Amikor beszélek Stancillal mondom neki hogy feküdjön le ő is most és akkor nem lesz probléma az éjszaka az alvással.
- Jó, de miért én figyeljek, ha történik valami kiabáláson kívül aligha tudok mást csinálni.

Olyan éjközép után nem sokkal felébredek,kissé felülök az ágyamon és onnantól kezdve(ezért a korai lefekvés)semmit nem alszok,csak hallgatózok és figyelek.

Last edited by Chris; 09-09-2006 at 11:29..