Thread: 1A események
View Single Post
Old 11-26-2013, 00:45
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Beni: nem tudom, de szerintem tudsz számolni, 800+ fő nem ugyanaz, mint 220. Nagyon nem. Talán ebből rájössz arra is, hogy lehetett régebben több ütés. Ráadásul ez a 220 fő is fel van hígulva, pl. van egy olyan klán, ahol az egész klán összes akciója a bontógomb nyomogatása, és erre még büszkék is.

none te meg ne a kezeket nyomogassad hanem bújj elő szabiról.

Amúgy meg teljesen természetes, hogy amikor egy klán megtámad minket, és elkezdünk harcolni velük, csalódás, és szégyen, hogy leforognak, szabiznak, meg szkra mennek, és igenis meg fogom említeni.
Remy, abban igazad van, hogy 220 nem ugyan az, hogy 600+. De szerintem akkor is lehet úgy harcolni, hogy nem hozunk ki minden sérelmünket a fórumra. Magunkban lenyeljük, berakjuk feketelistára az országot, és játszunk tovább. Emlékszem, nekem volt egy "halál-listám", ahol azokat írtam, akik hiénázni jöttek rám kifejezetten. Aztán mikor feltűnt felettem egy egy ilyen ország, mert klánütéssel/fedezéssel/egyéni ütéssel odakerült, nos akkor bizony kapta az áldást. Persze, néha nekem is elszállt az agyam, mikor a hiénát ütöttem le és kijött rám hiénázni valaki, vagy valami más nekem nem tetsző dolog történt. De 10 ütésemből egyszer-egyszer.

A szóváltás dolgot nem kifejezetten Rád értettem, hanem úgy általánosságban.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote