Quote:
Originally Posted by Pacsi
Az zavart, hogy nem láttam mi történik, csak azt pl., hogy elindítottam a felfedezést (mert azt a kezdők imádják csinálni) és megjelent egy szám, egy táblázatban. Ha képzést, építkezést indítottál dettó.
|
Na igy mar erthetobb

Szoval szerinted egy kezdonek a grafikus oldalon jobban atlathato, hogy mit csinal, mert rogton latna, hogy az epuletek epulnek stb...
Quote:
És akkor jött a várakozás egy kezdő számára marha sok ideig és beért a felfedezés, építkezés, képzés stb. ami túl nagy örömöt nem jelentett, mert csak a táblázatban lévő számokat növelte. Más új játékosokat is hallottam erre panaszkodni, hogy de fura exceles játék, miért nem látom az országomat stb.
|
Attol, hogy lenne grafika az idot nem csokkentene le. Akkor orakig mutatna a grafika, hogy epul valami?
Quote:
De ez csak a kezdet. Amikor rájöttél a játék lényegére egyáltalán nem kívánod, hogy, 827 tornyot pakolgass építkezés gyanánt.
Ezért mondom, hogy a kezdőkre koncentrálva kellenének látvány elemek, na nem mintha a régieknek ez nem tetszhetne, de a játék lényegén nem sokat változtat, ami nem baj.
|
Nem arrol van szo szerintem, hogy uj vagy regi jatekosnak tetszene vagy sem, en pl. nem tudom elkepzelni, hogyan lehetne ennyi elemet grafikussa valtoztatni

Szerintem csak az oldalak teljes atepitesevel es az persze irto nagy melo lenne.

Aztan csak az epitkezesrol van most szo, mi van a tobbivel, tolvaj vagy vari akciok stb? Mi lenne a pontoknal? Eleg sokmindent meg kellene oldani.