Quote:
Originally Posted by Ghosti
Egy jo eve a w-ba voltunk, ott az A-hoz kepest sokan voltak, legutoljara meg az S-be, ott joval kevesebben, ugyhogy tisztaba vagyok a letszamokkal.
Hat igen, hogy min valtoztatunk az nem mindegy. De mit ertesz alapon? Nekem 10 eve vagy lehet tobb, ugyis jo volt, hogy a haboru rogton megtortent, most meg ugye orakig tart. Alap megmaradt van haboru, csak hogyan megy le valtozott.
Miert pont a tutorial az elso? Szerintem az oldalak az elsok. Mert ugye hangsulyozod, hogy nincs eleg jatekos, akkor mit is lat egy eddig nem jatszo szemely? Eloszor is a bannert, vagy hirdetest ami van. A banner pl. a belepo oldalbol van jelenleg. Akkor ra kat a bannerre, oda viszi a belepo oldalra. Akkor az nem fontosabb elobb mint a sugo? Mert a sugo elkeszulhet az oldalakbol kivett snipetekbol, nem?
Nekem pl. nagyon tetszik a Total Domination belepo oldala. Sosem jatszottam vele, de a sok kozul amit lattam nekem ez bejon mint belepo oldal. Mi a kulombseg? Van egy kep amin latsz robotokat, stb... ugyan ugy megvan adva a regisztralas es felul a belepes. A tobbi oldalt nem lattam mert nem jatszok vele, de aki igen beleszolthat, hogy mennyivel lenne jobb ha ilyen kepesek lennenek az oldalak. Mert ha jol ertem errol beszelsz, legyenek kepesek az oldalak, de mas ne valtozzon.
|
Amik 10-12 éve változtak azok lehet lényegesek voltak, mint pl a fajok, vagy szemek, fordulás, csoportok stb.. de akkor még nem csökkent a játékosok száma.. másik, hogy akkor még kialakulóban volt a játék.. szerintem most már elég kiforrott, és ezen nem kéne alapjaiban változtatni..(legalábbis a stratégiai részén, megjelenésen viszont lehetne..)
Azért lehetne a tutor az első, mert azt írta Ati az már majdnem megvan..
A grafikai részt meg nem tudom, nem értek annyira ehhez, kicsit utána kéne nézni, mi az, ami a mostani játékosokat megfoghatja..