Thread: Hódító 8
View Single Post
Old 11-13-2013, 02:31
Ghosti's Avatar
Ghosti Ghosti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by none View Post
Szerintem a könnyített fordulásnak semmi köze hozzá.. mivel nem csak 1/A-ról van szó.. nem lehet sok játékos A-ban, ha nincs utánpótlás..
Néhány éve Gben kb 2000 körüli létszám volt.. most 800 sincs.. x,v,w-ben legalább 1500an voltak most mennyien? 5/S-ben 250-300 körül most talán 80an..
Egy jo eve a w-ba voltunk, ott az A-hoz kepest sokan voltak, legutoljara meg az S-be, ott joval kevesebben, ugyhogy tisztaba vagyok a letszamokkal.
Quote:
Viszont annak sem látom értelmét, ha úgy kerül be valami fejlesztés, hogy a játék alapjaiban változik.. lehet több új játékost eredményezne, de a régiek nem biztos, hogy díjaznák..
Hat igen, hogy min valtoztatunk az nem mindegy. De mit ertesz alapon? Nekem 10 eve vagy lehet tobb, ugyis jo volt, hogy a haboru rogton megtortent, most meg ugye orakig tart. Alap megmaradt van haboru, csak hogyan megy le valtozott.

Quote:
Alapból, ha pl a tutorial-hoz kapcsolódna grafika, az kiindulásnak jó lenne, mert a régieket nem "zavarja", az újaknak meg látványosabb lehet.. Hogy pontosan milyen módon, azt ki lehet találni, ha kicsit gondolkozunk rajta..
Miert pont a tutorial az elso? Szerintem az oldalak az elsok. Mert ugye hangsulyozod, hogy nincs eleg jatekos, akkor mit is lat egy eddig nem jatszo szemely? Eloszor is a bannert, vagy hirdetest ami van. A banner pl. a belepo oldalbol van jelenleg. Akkor ra kat a bannerre, oda viszi a belepo oldalra. Akkor az nem fontosabb elobb mint a sugo? Mert a sugo elkeszulhet az oldalakbol kivett snipetekbol, nem?
Nekem pl. nagyon tetszik a Total Domination belepo oldala. Sosem jatszottam vele, de a sok kozul amit lattam nekem ez bejon mint belepo oldal. Mi a kulombseg? Van egy kep amin latsz robotokat, stb... ugyan ugy megvan adva a regisztralas es felul a belepes. A tobbi oldalt nem lattam mert nem jatszok vele, de aki igen beleszolthat, hogy mennyivel lenne jobb ha ilyen kepesek lennenek az oldalak. Mert ha jol ertem errol beszelsz, legyenek kepesek az oldalak, de mas ne valtozzon.

http://csak-egy-maradhat.com/
Reply With Quote