Thread: Hódító 8
View Single Post
Old 11-12-2013, 11:42
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Ghosti View Post
De igen, eszre vettem, hogy mar alig vagyunk az Aba, foleg a konnyitett fordulas behozatala ota, mindig ugyan azok ellen kell harcolni
Az also szinteken meg mar nyugdijasan nyomom, felteve ha egyaltalan nyomom

A kezdoknek csak az segitene, ha lenne egyaltalan annyi uj hogy kulon lennenek magukba egy moderatorral, mint regen amikor mi kezdtuk, ha mar menne valakinek jol akkor meg valaszthatna hogy bekeruljon a tobbiek koze, de ugye ehhez kellene egy rakat ujjonc. Sajnos jelenleg nincs otletem, meglehet probalni grafikaval szinezni, igen, kerdes meg mindig, hogy ez eleg ujjakat meghoditani?
Szerintem a könnyített fordulásnak semmi köze hozzá.. mivel nem csak 1/A-ról van szó.. nem lehet sok játékos A-ban, ha nincs utánpótlás..
Néhány éve Gben kb 2000 körüli létszám volt.. most 800 sincs.. x,v,w-ben legalább 1500an voltak most mennyien? 5/S-ben 250-300 körül most talán 80an..
Viszont annak sem látom értelmét, ha úgy kerül be valami fejlesztés, hogy a játék alapjaiban változik.. lehet több új játékost eredményezne, de a régiek nem biztos, hogy díjaznák..
Alapból, ha pl a tutorial-hoz kapcsolódna grafika, az kiindulásnak jó lenne, mert a régieket nem "zavarja", az újaknak meg látványosabb lehet.. Hogy pontosan milyen módon, azt ki lehet találni, ha kicsit gondolkozunk rajta..