Thread: Hódító 8
View Single Post
Old 11-12-2013, 06:18
Ghosti's Avatar
Ghosti Ghosti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post

Ilyen sose volt.
Ezen azt ertettem, hogy amikor mi kezdtunk el jatszani senki nem tudta mit kell csinalni, egyformak voltunk, volt aki elobb ra jott mit hogyan, volt aki kesobb. Ha meg kerdezni akartal kerdezhettel a kozos forumon, mert ugye a kezdoknek mi a kerdes, miert nem tudok kepezni, epitkezni, miert loptak meg 30x stb.. sokkal tobb segitcseg volt, mint most, hogy olvassad a sugot, es sokkal elerhetobb volt valaki segiteni, mert ugye hiaba olvassa a sugot egy kezdo ha megsem erti. Jelenleg nagyon hideg a legkor egy kezdonek.
Angolba is hanyszor megvalaszoltam a kozoson ilyet, azt nem is voltam moderator.

De ezzel most kezdunk elterni az eredeti dologrol, amit nonetol ugy ertelmezek, hogy a jatekon ne valtoztasson semmit a grafika, csak szinezzuk kepekkel az oldalakat, ami ugye lehet segit mert uj jatekosoknak jobban tetszene mint a mostani csak szoveges es szamos feliratok, mert ugye a tobbit most oda gondoljuk es nem mindenkinek van eleg fantaziaja hozza. Meg ugye ma mar minden jatek tele szines kepekkel stb... Az en valaszom erre, persze meglehet probalni, de lehet nem eleg.

http://csak-egy-maradhat.com/
Reply With Quote