Thread: Hódító 8
View Single Post
Old 11-12-2013, 05:06
Ghosti's Avatar
Ghosti Ghosti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by none View Post
Nem tudom, téged nem zavar, hogy elég jelentősen lecsökkent a játékosok száma?
Ez azt mutatja, hogy jelenleg a játék, nem fogja meg az új játékosokat, vagy legalábbis nem eleget, még ahhoz sem, hogy a játékosok száma fent maradjon..
Nem tudom, hogy lenne a jó, de, ha fel lenne vetve a téma és elkezdenénk ötletelni, akkor kijöhetne valami értelmes, persze fontos, hogy a hód alapjában megmaradjon ugyan olyannak, mint amilyen most, ezen a grafika ne változtasson.. pl az hogy ki-be kapcsolható alapjában jó dolog lenne..
de pl kezdésnek a tutorial is lehetne valamilyen szinten grafikus..
De igen, eszre vettem, hogy mar alig vagyunk az Aba, foleg a konnyitett fordulas behozatala ota, mindig ugyan azok ellen kell harcolni
Az also szinteken meg mar nyugdijasan nyomom, felteve ha egyaltalan nyomom

A kezdoknek csak az segitene, ha lenne egyaltalan annyi uj hogy kulon lennenek magukba egy moderatorral, mint regen amikor mi kezdtuk, ha mar menne valakinek jol akkor meg valaszthatna hogy bekeruljon a tobbiek koze, de ugye ehhez kellene egy rakat ujjonc. Sajnos jelenleg nincs otletem, meglehet probalni grafikaval szinezni, igen, kerdes meg mindig, hogy ez eleg ujjakat meghoditani?

http://csak-egy-maradhat.com/
Reply With Quote