Thread: Hódító 8
View Single Post
Old 11-11-2013, 10:07
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Ghosti View Post
Igen, van boven online jatek, sot mar 3D-ben is mennek, mozgathatok, fold ala nezhetok stb...
De hogy oldod ezt meg a Hoditoban? Mert ugye eddig csak arrol volt szo hogy mi van az epuletekkel. De mi van a varazslokkal? Latod hogy igeznek, puff megjelenik a szoveg hogy sikerult vagy nem? Tolvajok? Latod, hogy elvagtak valakinek a nyakat? Mert ugye ma ez a meno, latod mit csinalsz. Vagy latod hogy felgyulladtak az epuletek?
Ha ez nem eleg, akkor mi van a haboruba? Latod hogy a pacik nyargalnak, az ijjasok a tornyokbol nyilaznak? Es ha mindezt megtudod oldani, akkor mi van a tanacsadoval vagy eppen a pontokkal? Hogyan latod grafikasan, latod kozeledbe aki ott van es tavolba aki messzebb egy terkepen? Mert ugye igy lenne valosabb, es ma ezt varjak el, mert ma mar mindenki a rogton megtorteno dolgokat akarja, nem akarnak varni, oda gondolni, lassak a 'szamokat' ahogy te irtad, mi? szamolni kell? Es akkor nem is mondom mennyi minden kellene ehhez megvalositani, na meg hogy mindenki tudjon vele jatszani, es lehet telorol mar nem is tudnal, igaz olyankor atvaltod szovegesre

Mert szerintem, ha csak beteszel nehany kepet az meg nem fogja meg az embereket a jatekra. Jol van, megadom szebben mutatna az oldalakat, es lehet be is hozna uj jatekosokat, de szerinted ez az egy teny miert nincs eleg uj jatekos? Szerinted azert nem maradnak mert nincs grafika?
Nem tudom, téged nem zavar, hogy elég jelentősen lecsökkent a játékosok száma?
Ez azt mutatja, hogy jelenleg a játék, nem fogja meg az új játékosokat, vagy legalábbis nem eleget, még ahhoz sem, hogy a játékosok száma fent maradjon..
Nem tudom, hogy lenne a jó, de, ha fel lenne vetve a téma és elkezdenénk ötletelni, akkor kijöhetne valami értelmes, persze fontos, hogy a hód alapjában megmaradjon ugyan olyannak, mint amilyen most, ezen a grafika ne változtasson.. pl az hogy ki-be kapcsolható alapjában jó dolog lenne..
de pl kezdésnek a tutorial is lehetne valamilyen szinten grafikus..