Quote:
Originally Posted by none
Eredetileg arról volt szó, hogy kikapcsolható lenne..
Az új játékosok meg sajna már rég abbahagyják mire kijönnek a védelem alól, sőt van olyan, aki belépés után abba is hagyja..
Velem meg nemigen találkoznak a kezdők, mert már csak A-ban vagyok.. de régen sem nagyon foglalkoztam a kezdőkkel, mert nálunk semmi sincs, max egy-egy földelést kaptak..
Másik, van nem egy nem kettő online stratégiai játék is.. szóval azért van rá igény..  és sztem ez a fő oka is hogy ennyivel kevesebb az új játékos, mert van olyan, ami elsőre jobban megfogja az embereket, mint az, hogy itt csak számokat látsz..
|
Igen, van boven online jatek, sot mar 3D-ben is mennek, mozgathatok, fold ala nezhetok stb...
De hogy oldod ezt meg a Hoditoban? Mert ugye eddig csak arrol volt szo hogy mi van az epuletekkel. De mi van a varazslokkal? Latod hogy igeznek, puff megjelenik a szoveg hogy sikerult vagy nem? Tolvajok? Latod, hogy elvagtak valakinek a nyakat? Mert ugye ma ez a meno, latod mit csinalsz. Vagy latod hogy felgyulladtak az epuletek?
Ha ez nem eleg, akkor mi van a haboruba? Latod hogy a pacik nyargalnak, az ijjasok a tornyokbol nyilaznak? Es ha mindezt megtudod oldani, akkor mi van a tanacsadoval vagy eppen a pontokkal? Hogyan latod grafikasan, latod kozeledbe aki ott van es tavolba aki messzebb egy terkepen? Mert ugye igy lenne valosabb, es ma ezt varjak el, mert ma mar mindenki a rogton megtorteno dolgokat akarja, nem akarnak varni, oda gondolni, lassak a 'szamokat' ahogy te irtad, mi? szamolni kell? Es akkor nem is mondom mennyi minden kellene ehhez megvalositani, na meg hogy mindenki tudjon vele jatszani, es lehet telorol mar nem is tudnal, igaz olyankor atvaltod szovegesre
Mert szerintem, ha csak beteszel nehany kepet az meg nem fogja meg az embereket a jatekra. Jol van, megadom szebben mutatna az oldalakat, es lehet be is hozna uj jatekosokat, de szerinted ez az egy teny miert nincs eleg uj jatekos? Szerinted azert nem maradnak mert nincs grafika?