Thread: Hódító 8
View Single Post
Old 11-09-2013, 23:07
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Ghosti View Post
Szerintem, ha Ati csak szinessebbe szerette volna tenni az oldalakat azt mar reg meg tudta volna oldani.
En pl. meg mindig nem tudom elkepzelni hogyan 'tologatnam' a terkepen a kockakba az epuleteket, meg az alap 200at sem, nemhogy 10K vagy 20Knyit az Aba. Igaz valahol volt irva hogy azt majd oda kell gondolni ha sok, de akkor is. Az Aba meg allandoan bontunk es epitkezunk, na ilyenkor mi lenne?

A legnagyobb problema, hogy a Hodito nem egy egyszeru grafikus jatek, mint pl. egy auto verseny, vagy lovoldozes stb.. ahol egyszeruen latod mit csinalsz. Mert ugye ezek a kedvencek most. Latom amit csinalok, vagy csinalnak ellenem rogton, nem kell, hogy villogjon es oldalt valtcsak es olvassam. Hogy egy ennyire ossze tett strategia jatekban mint a Hodito, mi lenne a grafikus megoldas ami mukodne sajnos nem tudom

Az uj jatekosok megtartasa meg mastol is fugg, mert azert elgondolando, hogy aki ma kezd az olyanokkal all szembe mint te vagy en, igaz en nem szoktam piszkolodni, de mar velem is megesett amikor nem tudta senki, hogy az enyem az uj orszag, kikerultem a 3 napi vedelem alul es rogton elkezdodott a vari, toli gyilok, tuzgolyok sorozata stb... egy harom napos orszag ellen miert van erre szukseg? Inkabb fel kell oket karolni es segiteni nekik, de nagyon sokan nem igy lassak.
Eredetileg arról volt szó, hogy kikapcsolható lenne..
Az új játékosok meg sajna már rég abbahagyják mire kijönnek a védelem alól, sőt van olyan, aki belépés után abba is hagyja..
Velem meg nemigen találkoznak a kezdők, mert már csak A-ban vagyok.. de régen sem nagyon foglalkoztam a kezdőkkel, mert nálunk semmi sincs, max egy-egy földelést kaptak..
Másik, van nem egy nem kettő online stratégiai játék is.. szóval azért van rá igény.. és sztem ez a fő oka is hogy ennyivel kevesebb az új játékos, mert van olyan, ami elsőre jobban megfogja az embereket, mint az, hogy itt csak számokat látsz..