View Single Post
Old 11-04-2013, 15:41
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by Sequator View Post
Ezt a sajnáljuk szegény megélhetési bűnöző feleseket hagyjuk már...

Írjon tekit 5-ben gnómként, váltson gnómról felesre 4-ben és lesz pénze a haladáshoz. Kiegészítésképpen lophat a haladáshoz, de csodát szerintem nem lehet várni tőle, főképp mert top környékét leszámítva nincs pénz amit vihetne, ha meg a topban lévő orik közé lop hamar rálépnek a nyakára.

Azt kellene elérni, hogy megérje bevenni szövibe, hogy hasznos tagja legyen a szövinek, ne csak egy haszonszerző faj legyen, aki a megélhetése mellé egy rakás ellenséget is szerez.
Teljesen másképp látom.

A félelf igenis legyen egy jó kis "megélhetési bűnöző".

Írjon hónapokig tekit az, akinek két anyja van. Én nem ezért játszom ezt a játékot, hogy tamagocsizzak.

Egy kis személyes tapasztalat: Lefordítottam a 22k hekis orimat hogy ne csak elméletben tudjak hozzászólni a témához, hanem legyen egy félelf orim, amivel látom, hogy mi a helyzet. 10 nap alatt sikerült majdnem 3 millió tekercset összelopni (teljesen nulláról indított oriból, nem volt a kezdéshez tápolás, és mf volt az ori). Mennyi idő mindezt megírni? És mennyire unalmas?
Persze ebben a példában nagy szerencsém volt, mert sikerült többször belenyúlni a tutiba, leesett kulcsokkal, bent felejtett nagy összegekkel. De ha ez az eredmény egy nagyságrenddel kisebb, akkor is egy olyan ori tudtam lenni, amit érdemes bevenni a szövibe, mert anyagilag tudja segíteni a társait, a hadi gyengeségi ellenére.

Nyilván ez 1000 hekin másképp festene, ott már kevesebbet lehet lopni és jobban előtérbe kerülnek a gyengeségek. De ha ott is képes lenne anyagilag támogatni a szövetséget, és ki lehetne használni a tolis erősségeit, akkor simán játszható faj lenne.

Szerintem ez a bankvédelem jelenlegi módosításával (illetve akár még eggyel erősebb változatával), a katonagyilkolás erősítésével és a haszonszerző akciók kal való 0% készültségig való lopásával az egész megvalósulni látszik. Nem szükséges megreformálni az egész játékot, csak néhány kiegészítéssel készre faragni és lesz egy fasza félelf faj.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
Reply With Quote