View Single Post
Old 11-04-2013, 11:33
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Padlócsempe View Post
Van ráció a területarányos bankvédelemben, de Ati elvetette, ezért gondolom úgy, hogy érdemesebb másfele gondolkodni.

Az, hogy az árnyak 50%-t fog adni, akár 33 haszonszerző tolizást is tud csinálni egyszerre, és a figyelmetlenebb / élezettebb oriknak a pénzét is el fogja tudni lopni, az már egy nem rossz alap. 1-2 kiegészítő erősítés kéne még, és használható lesz.

Szerintem lehet adni neki tanyabónuszt, akár plusz véderőbónuszt, stb.
Hogy ez a ló másik oldala lenne?

Az orknak van 30% haderőbónusza, 40% haditekije, 20% bónusza a 8 tábornokra, kevesebbet eszik a hadereje és van kitámbónusza.

A félelfnek ilyen környezetben kell megállnia a helyét, ilyen országok ellen kell harcképesnek, használhatónak lennie. De 5% plusz védelem az túl durva neki... hát még ha a tanyái is plusz 10% gabonát termelnek.
De el lehet képzelni még jó pár erősítő javaslatot, attól szerintem egyáltalán nem kell tartani, hogy túl erős lesz.
Szerintem a felesnek nem haderő bónusz kell, hanem valami, amivel pénzt tud szerezni.. a bankok és a piac majdnem teljesen lefogja a lopható javakat.. tehát aprópénzt lopkodva próbálhat megélni..

Last edited by none; 11-04-2013 at 11:51..
Reply With Quote