View Single Post
Old 10-16-2013, 17:04
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Pacsi View Post
Szóval a saját tapasztalatomat mondom: loptak tőlem nem 5k nyerset, hanem egy csinosabb összeget. Megütöttem egyszer, leszabizott, azóta egyszer kukucskált fel, meglátta, hogy még mindig ott vagyok, elszaladt vissza szabira.
Kb. soha nem tudom a káromat megtéríttetni, és még egy alapos verést sem tudok eszközölni a testén. Ha erősítjük az elfet akkor viszont vissza kéne állítani a hadisarcolást, mert nem tetszik, hogy semmilyen módon nem tudok a félelfből pénzt kicsikarni hadisként. Ha a feles még a bankot is (jesszus!) átlopja, akkor fizethessen azért ha mégsem verem agyon.
Arról nem beszélve, hogy korrekt lezárása lenne a mostani patt helyzetnek. Ő nem mer játszani, Én meg nem mozdulok a bosszúm nélkül...
hadi oritól kapsz egy fosztást amikor épp nem vagy, elteszi a pénzt és sosem tudod megtéríteni a károd, esetleg még el is szabizhat és semmit nem tehetsz..
egy tolinak, pláne felsőbb szinteken (mert ugye Ati azt írta ott cél az erősítés) kevés az esélye egy hadi ellen.. egy mészár több pénzbe kerül mint amit ellophat tőled nyersiben, egy földelés meg pláne.. kivéve, ha piacról jön épp haza a nyersi, de arra meg neked kell figyelni..