Quote:
Originally Posted by Barracuda
látom mindenki letámadta Atit, de gondolom nem tehet a hibáról
de Ati történhet olyan hogy valaki ilyen miatt bukik el vmit, pl én azért mentem volna fel reggel h feltegyek néhány varázslatot és szerezzek pénzt a seregem fizetésére, de hogyha mondjuk lelopják a pénzemet és már nincs elég pénzem h fizessem a sereget akkor a morálom lement volna és simán beütnek mikor megjavul a hóditó, ilyenkor tényleg meg kéne tériteni a kárt
szerencsére nekem pont akkor nem lopták le semmi értékes cuccomat, de lehet h másoknak igen, nekik meg kéne tériteni a kárukat
|
A lehetőség adott arra, hogy vissza legyen állítva (mindenkinek egységesen) egy korábbi állapot. Mérlegelni kell a lehetőségeket. Egyfelől ez eltart minimum fél napig. Másfelől ugye előző napi mentésről beszélünk. Tehát minimum másfél napot bukik vele mindenki. Szemben azzal, hogy néhány ember, aki mellesleg nem rendeltetésszerűen használta a Hódítót, elbukott néhány piaci tranzakciót. Amit akkor is el fognak bukni, ha egy régi mentés vissza lesz téve, és pont akkor nincsenek gépközelben, amikor újra visszatér az áru.
Ha csak ennyi a történet, akkor a mérleg nyelve itt azért erősen a fele billen, hogy emiatt ne dobjuk ki mindenkinek másfél napi játékát.