View Single Post
  #1  
Old 09-25-2013, 20:58
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sényő
Posts: 5,255
Activity: 5%
Longevity: 99%
Default

Quote:
Originally Posted by Pool View Post
Nem tudom, mennyire jók, de ezeket ötleteltem:

1. A tanyatermelés -10% helyett adnék +15%-ot inkább neki, így kevesebb tanya kell ---> több terület jut más épületeknek (főleg a védelemre). A-ban nem használható, de alsó szinteken jól jöhet

2. A "Meggyilkolják a katonákat" tolvajakció erősítése +10%-kal az íjász/védő és +20%-kal a támadó/elit/lovas egységekre. Így újra megérné a felest szövibe venni, komoly károkat okozhatna egy jó kis szöviharc esetére.

3. A kocsmák (csak a kocsmák) + 20% férőhelyet kapnának, ergo kevesebb kocsma elég lenne ugyanannyi tolvajnak, megint jutna másnak terület

4. A támadóerejét a -10%-ról szintenként +5, +10, +15, +20, +25%-ra növelném, de csak a földszerző támadásoknál. A feles inkább fedezős faj, ha nincs szövije és már nem alsó szinten van, ahol sok az üres/gyenge ori, ezzel könnyíteni lehetne a haladásán. A-ban viszont ez csak egyéni ütéseknél lenne megemelve, de klánütésnél is eltűnne a -10%, csak nem lenne +%

5. 1/A-ban Tolvajaimat a 999999 számú országba küldöm, hogy "Felmérje a szövetségébe tartozó országok épületeit" (picit hosszú) tolvajakció bevezetése. Így egy készüvel egy klán leéplistázható egy kapun keresztül. Az akció viszont csak azt mutatná meg, hogy klánszinten összesen mennyi ház/barakk/torony stb van, nem országra lebontva (arra külön kellene kapuzni és mérni), illetve csak akkor sikerülne, ha a felesnek a tolvajereje legalább 1.5*-ese a felmérendő klánban levő legnagyobb tolvajerejű országénál. Vmit vmiért, ugye?

6. Ha rá (vagy ha nem MF) vagy szövetsége bármely tagja felé támadósereg tart, akkor "A felmérjék a seregeket" tolvajakciót annyival bővíteném ki, hogy pl. " A következőket sikerült megtudnod: Összesen 0 katona, 0 védő, 0 támadó, 0 íjász, 10.000 lovas és 0 elit van most távol, földszerző akció miatt"
Tehát meg tudná nézni, hogy a felé(jük) tartó sereg éppen milyen akciót tervez, így jobban lehetne reagálni (pl. fosztásnál lé eltüntetése).

7. Nem 5, hanem 10 tolvaja enne meg 1 bála ételet, ezzel is az alsóbb szinteken levő feleseken lehetne segíteni, kevesebb tanyával, több másra fordítható területtel

8. El tudná lopni az ellenfél varázslóinak a készültségét, így gyengítve azt, kivédve a feléje/szövije felé irányuló ártókat, de csak maximum a tolvajkészüje 80%-áig tudna ilyet tenni és az ellopható kész 0-5% közötti érték lehetne (a szieszta viszont ezt nem tudná gyengíteni).

9. Az ellenféltől lopott tekercsek 10-10-10%-át (attól függ mennyi a létszám) a szövitagok automatikusan megkapnák, de ez a felestől levonódna (tehát 90-80-70% jutna neki). A szövitagok azokból a tekercsekből is megkapnák a 10%-ot, ami nekik egyáltalán nincs. Ez A-ban nem lenne.

10. A kocsmákhoz nem 15, csak 5 ember kellene, hogy működjön, tehát megint kevesebb ház, több másra fordítható terület.

Kb. ennyi, lehet sok butaság, de ha már Gee-nek megígértem, írtam pár ötletet

nekem ilyen elképzeléseim voltak anno
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
Sponsored Links