View Single Post
Old 09-07-2006, 21:28
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Láma View Post
Nem akarlak megbántani, de ilyen hozzáállással miért játszol? Mire 9 személyiséged lesz több évet fogsz még játszani, lehet hogy a 9 személyiség nem akkora előny, de a több évi tapasztalat, ezalatt szerzett ismerősök, sokat segíthetnek a dolgon. Ne abból indulj ki, hogy most mi a helyzet.
Talán azért, mert ez egyike azon kevés játéknak, ahol nem csak egyetlen cél létezhet a játékosok előtt. Az én kedvenc célom a puszta túlélés, és ezt azért ne becsüld le: ha túléled az ellenfeled, az minimum azt jelenti, hogy nem tudott legyőzni! E játék egyik erőssége, hogy ettől még mindig kikaphattál tőlle...

Azért még úgy gondolok magamra, mint az erősebb játékosok egyikére, talán nem is alaptalanul: legutobb MF hadiként küzdöttem be magam a 2/B top15%-ába. Felfedezéssel talán mehettem volna tovább is (sőt, még egyszer ütehettem is volna...), csak már vártak az A-ban, menni kellet. Csak nem tudok itt lenni annyit, hogy a tudásomat/képességeimet rendesen kihasználhassam... (Kizárólag munkahelyről netezem, emiatt rendszeres, hogy napokig(!) nem vagyok...)

És nekem egyetlen személyiség összeszedése is évekbe telik, nem véletlen, hogy még csak 2 van nekem, a 3. szinten lévő orimnak. :-/

És, hogy ne csak offoljak: tettem egy javaslatot, kifejezetten az A csopiban lévő országra! Amely nem biztos, hogy megvalósítható, de szerintem, ha be lesz vezetve a nagyobb személyiség - magasabb top-helyezés, akkor feltétlenül szükséges. Ami pedig a szabi alatt elvesző területet illeti, ha az ori a fellépési limit felett van: nem értem, az anarchban miért ne lehetne ezt bevezetni (kivéve 2/D). A cél a feljebblépés sürgetése, és ez ott is ugyanúgy cél!