Quote:
Originally Posted by Merengő
jó lenne ha leállnátok ezzel a mindenki utál dologgal, mi úgy játszunk ahogy nekünk tetszik, ha valami gondotok van ezzel meg lehet próbálni kiállni a menekülés helyett. nem tehetek róla, hogy irigyek vagytok arra, hogy mi egy háborús játékban nem bújunk mnt mögé, hanem igen is odatesszük magunkat még ha nagy pofon is a vége. mi így játszunk, mi így akarunk játszani.
|
Nem a jatekkal van problema, hanem a stilusotokkal. Ha latnad mennyi uzenet jon hozzank, hogy milyenek vagytok. Meg az also csopikban is minden ok nelkul napokig legeltek egy orszagon (igen korul kerdeztek, hogy kik vagytok) egy olyant aki nem csinalt semmit nektek, ugyhogy ne csodalkozzatok, lassan k**nek mar ratok. Titeket nem erdekel, persze mert a fekete nev mar ugyis jellemzo ratok.
Nem volt menekules. NEM azert ujraztam mert beutottetek nehanyszor. Hanem mas celom van ezzel amit nem kotok senki orrara. Aki meg kiallt a jatekbol vagy lefordult mar nem akart/volt ertelme reszt venni a csataban.
Ratok irigynek lenni??? Meg ha lenne mire, de nincs!
Quote:
szerintetek egy online játékban érdekel az valakit, hogy nem tudsz gép elé kerülni? maximum a klánodat. erre való a szabadság, sőt mi több A-ban mehetsz szk-ra is. nehogy már ezért is mi legyünk a hibásak. gondoljátok félünk atól mi lesz feljebb? megnyugtatok mindenkit, kicsit sem, mert ez csak egy játék és ameddig szórakozásként éljük meg addig nem fogunk félni a játékban semmitől és senkitől.
|
Sajnos nem volt elore jelezve, hogy apukam meghal, nem volt ra opcio hogy szabira tegyem magam, de nem is szoktam sosem, csak ha klan szabi van.
De ha te 1 percen belul el tudod a te oridat tenni szabira, akkor lehet hibaztam, es vissza kellett volna nyomni annyit a kiuritett orikba, hogy meg 1-2 csatat lejatszanak. Ertelmet nem lattam ugyan, de ha te egy pillanat alatt eltudod tenni az oridat, akkor jo tudni, hogy abban az orszagban nincs semmi csak amit latunk.