Quote:
Originally Posted by Merengő
talán hiénával vertük le a csak egy maradhat tagjait nemrégiben? nekem nem így rémlik 
|
Nem hienaval, hanem mert en 3 napig nem voltam, Pali kisert tudvan hogy nincs hatvedoje. Meg el is fokoztatok a sereget ami betalalt volna.
Hogy az en orszagomnak mindegy volt mellekes, azt hogy 5 kipiacolt ori utan nem teszem le az orszagokat meg sulyos hiba lett volna tolem. Vissza nyomni cuccot ures orszagokba meg mar nem akartam. Igy folytattuk amit elkezdtunk, es elkezdtem kifele nyomni azokat akik lefordultak, meg jeleztek hogy kiallnak. Azert mielott valami nagy felfordulast csinalunk tuti nem jelentem be elore.
A hienazast meg ugyis tudtuk, hogy erre mentek, amikor minden 2 oraban begomboztok, meg 10 kapu allandoan rajtunk, tudtuk hogy ez volt a celotok.
Nagyon szepen gyujtitek az ellensegeket, mert ez mar nem ellenfel ahogy Hex mindig kijavitott engem, ez mar ellensegeskedes. Lessz nalatok is meg kutya ido, nem lessz konnyu dolgotok feljebb. Vissza fogjatok ti ezt meg tobbszorosen kapni, ha nem tolunk, de biztos vagyok benne, hogy alig varjak feljebb hogy oda erjetek, es jelenleg azzal hogy tolunk vittetek a foldet akaratlanul is oket segitettuk. A szanalmasak nem mi vagyunk, inkabb az lessz, hogy senki, de senki nem fog sajnalni benneteket, sot majd mindenki a ti karotokat unnepli.
Egy vezer nem akkor jo vezer amikor mindig nyer a csapat, hanem akkor amikor megtanulta hogyan kell veszteni.