View Single Post
Old 09-07-2013, 17:42
Dave Dave is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Zordi View Post
szezonba nekem este van pár órám odacsapni a nappali akciózásért de eztán nem lesz rá lehetőségem.... unalmas lesz ez így.
Keveslem a hozzászólásokat pedig a normálosokat inkább érinti... ennyire nem érdekel senkit vagy csak én pánikolok?
Korábban pont azt mondtad, hogy az van előnyben aki aktív... most magad ellen beszélsz. ha revansot akarsz valaki ütéséért, akkor legyél aktív, és legyél online... valahogy így fogalmaztál pár beírással előbb... most akkor döntsd el hogy éppen mi a nem jó neked...

amúgy meg a mostani szabadság rendszere min 72 körig elérhetetlenné teszi a szabis orit. Aki csak azért megy szabira, mert pár óráig elérhetetlen számára a hódító, arra nem kell 72 órát ezentúl várnod, hanem csak min 8-at

Pont a saját ellenérveid azok, amiktől életképes ez a javaslat...

Most ha valaki szabizni akar, ugyanúgy szabizik, de azzal 72 körig kiesik a játékból... nem is értem, hogy a 8 körös szabi hogy lenne hátránya a játéknak. sokkal több ori lenne sűrűbben aktív... Aki meg mindig aktív az ugyanúgy jól jár, mint most.. nem igaz? hol itt a probléma?
Reply With Quote