Thread: 1A események
View Single Post
Old 09-02-2013, 20:51
Rickybos Rickybos is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 61%

Quote:
Originally Posted by Merengő View Post
erre jó példa rickybos barátod
Ne haragudj, hogy nem írtam pár órán keresztül (persze neked sikerül ebbe is belemagyaráznod valamit), de volt más dolgom, minő meglepő...

Nem fogom bemásolni a jegyzeteimet, több oknál fogva sem. Ráadásul kb 1 hónapja nem is frissülnek, mivel nem veszek részt a játékban.
Amennyiben ezt annak tekinti bárki is, hogy csak "fröcsögtem", szíve joga legyen meg az igaza.
Aki régről ismer (mikor még vip sem volt - lehet néhányatok azt sem tudja miről is van szó) tudja, nekem is az élet szerves része volt a Hóditó, megpróbálva "becsábítani" az ismerősöket. Egy idő után már csak hobby lett, az utóbbi időben meg már inkább csak az ismerősök miatt maradtam... Ennek számomra nem a Hódító "sematikus" világa volt a legfőbb oka (mint a fiatalabbak zömének ezért nem vonzó a Hód), hanem a felmerülő "furcsa" dolgok, a beltenyészet érdekek...
Nem engem kell meggyőznötök, sőt az sem számít mennyire hurrogtok le, mert az életben én jól el vagyok, Hódozni sem fogok többet, de magatoktol is elveszitek ezzel a játékot...
Reply With Quote