Pár óra pihenés után, felkelek, lemegyek vacsorázni (vacsora 6 réz) (viszem a lantomat is már magammal). Hideg sültet, sajtot, cipót, és rizsbort kapsz. Sokkal finomabb, mint a tegnapi vacsora. Nagyon éhes vagyok hisz nem ebédeltem. Vacsora után kimegyek a szabadba és megnézem a lovamat, hogy minden rendben van-e vele, kapott-e enni, inni. Istáló hiányában nehézkesen de megoldották a lovad ellátását: a hátsó udvarra terelték, kikötötték egy fához, és enni is kapott. Majd kiülök a fogadó elé és elkezdem játszani az éppen kedvemre való nótákat. A sötétség leereszkedése után miután már látom a csillagokat (szerencsére nincsenek felhők az égen) befejezem az éppen játszott dallammot, és rövid csend után (miközben én koncentrálok) 3 perces "éneklésmentes" dallamot kezdek el játszani. Külső szemlélő (hallgató) számára: az arcom teljesen átszellemültnek látszódik, a zene amit játszok úgy hangzik mintha az egész világból jönne; megnyugtató hatású és gyönyörű. A zene folyamatosan kezd megtelni mágiával, és a 3. perc végére elmém teljesen feltölődik manával. Arcom kisimul, látszódik rajta a teljes nyugalom, és kipihentség. Pár másodperc csend, majd mikor "magamhoz térek" folytatom a zenélést.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Last edited by Chris; 09-07-2006 at 19:26..
|